2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yin Yoga, Lyd, Poesi & Musik. Kursus for Yogalærere med Ina Hass

Arrangør:Nina Theilgaard Hansen
Placering:Esbjerg
Fra:14/1/2023 kl. 09:00
Til:15/1/2023 kl. 16:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:143

Kursus for yogalærereLad dig inspirere, til din Yin yoga undervisning med musik og poesi. Som undervisere må vi ofte finde balancen mellem et “koncept”, som vi under uddannelsen har tillært os, og vores egen personlige stil i undervisningen. Men i virkeligheden udfolder vores egen vej sig, når vi tillader os selv at lytte til hjertets hvisken, der fortæller os sandheden.

På kurset inspireres du af Inas vej til at finde din helt egen vej. Således vil du opleve, hvordan kombinationen af Yin yoga, poesi og musik fører dig dybt ind i hjertes hvisken og viser dig, hvordan du bliver mere autentisk i din Yin yoga undervisning. 

Ina er homøopat & hjertehealer, en passioneret Yin yoga lærer og digter med noget på hjerte.“Yin Yoga, Poesi og Hjertets Melodi” er titlen på Inas bog, som udkom i marts 2021. Den beskriver essensen i hendes undervisning, hvor hun gennem en særlig kombination af Yin yoga stillinger, poesi og bevægende musik inspirerer andre til at tage ud på deres helt egen Yin yoga rejse med mulighed for at vække den feminine kraft, det legende barn, intuitionen og kreativiteten, så enhver kan finde magien og visdommen i sig selv og være den, de inderst inde i virkeligheden er.

Du vil få massevis af ideer til at anvende poesi og musik i din undervisning, men i langt højere grad vil du gennem kurset og Inas særlige kombination af Yin yoga stillinger, poesi og musik blive bevæget ind i din egen inspiration.

Andre Yogalærere siger: I takt med Yin Yogaens udbredelse har hver Yin Yoga underviser tilført sine egne interesser, præferencer og hermed sit eget præg på netop deres undervisning. Ina’s Yin Yoga undervisning har dog altid været helt særlig. Den er ikke blevet mindre særlig efter hun er begyndt selv at skrive poesien, der bliver anvendt.Du bliver ført igennem få og meget enkle stillinger ledsaget af musik og poesi der passer til netop den følelse, chakra eller andet tema som Ina arbejder med. Tidligere anvendte Ina andres digte men de senere år er poesien begyndt at vældte ud af hende. Ina har tilmed en fantastisk dejlig stemme som hun sammen med forskellige instrumenter anvender til lydhealing. Varme anbefalinger herfra. Jeg deltager i Ina’s undervisning, når jeg har mulighed for det.- Yvonne Hansen“

Eeeeeelsker dine bøger Ina. Bruger dem meget i min undervisning og mine elever er så glade for dem. Så af hjertet tak for de smukke meningsfulde digte. Jeg er FAN”- Rikke Guldbrandt, Sanseriet Ærø 

Praktisk information. Dato 14-15 januar 2023 Sted. Nørrebrogade 78 6700 Esbjerg Pris kr. 2700,- incl. Inas 3 bøger, to frokost og en aftensmad. Al maden er vegetarisk  Betaling på mobilpay 4182007. Pladsen er din, når du har betalt. Det er muligt at dele betalingen op i to. 1000 kr ved tilmelding og 1700 kr senest d 15. december. Depositum refunderes ikke hvis du melder fra.T

ilmeldingsfrist senest d. 15. december Tilmeldingen er bindende. Hvis du bliver forhindret, er du velkommen til at videresælge din plads. Hvis kurset mod forventning bliver aflyst, får du pengene retur. Har du fået lyst til at deltage eller har du spørgsmål skal du kontakte Nina Theilgaard Hansen Tlf. 41820071 eller mail ninatheilgaard@icloud.com Kontakt Ina Hass tlf. 27338125 hvis du har spørgsmål til kurset indhold. 

Betaling 2700 kr er på mobilpay 41820071

Praktisk information

Vi skal være i Boldesager beboerhus https://boldesagerbeboerforening.dkNørrebrogade 78 6700 Esbjerg Ø  Det ligger ca. 1 km fra banegården. Der er fri parkering i P-hus ca. 500 meter der fra. Hvis du kommer langvejs fra er der mulighed for overnatning på f.eks. Capin, der ligger i centrum. 

Der serveres frokost begge dage. Det er en vegetarisk salat med brød.Lørdag aften dækker vi op, og der serveres lækker vegetarisk aftensmad med noget sødt til dessert.Maden bliver leveret fra Rikke Theilgaard-mad ud af huset. Se mere på hendes facebook side. Der vil være the, frugt og nødder hele weekenden. 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger