1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Gongbad og Blid Yoga

Arrangør:Shanti Yoga
Placering:Grenaa
Fra:29/1/2023 kl. 10:30
Til:29/1/2023 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:200

Giv dig selv en skøn start på din søndag.

På denne søndag starter vi med ca. 75 min beroligende, blid yoga med Shanti og derefter følger 1 times Gongbad med gongmaster Marit Blom (Gongbliss.dk).

Et gongbad er en unik lydrejse og du påvirkes helt ned på celleplan som en slags lydmassage.
Lad dig derfor invitere til velvære, stilhed i sindet og fornyet energi via lydene og vibrationerne fra de smukke og kraftfulde gongs.
Lyden fra gongen rejser fra det ydre øre gennem kroppen via vagusnerven og påvirker hjernebølger, åndedræt og hjerterytme. Gongens vibrationer og lyde resonerer med alle celler i kroppen, dit nervesystem kalibreres, spændinger løsnes og balancen genoprettes.
Vibrationerne stimulerer neuroner i den frontale hjernebark og danner således en perfekt sti til dyb meditation. Der frigives endorfiner og kroppen regenererer.Da du ligger stille, er det altid godt at ligge blødt og varmt. Gerne medbring ekstra underlag og dit varme tæppe. Har du et lammeskind, så bare snup det med. Nogen bruger også tæppe ovenpå yogamåtten.

Om Shantis undervisning:
Min tilgang til både bevægelse og meditation er som udgangspunkt sansebaseret. Det vil sige at jeg inviterer dig ind i en sansning af din egen krop fra indersiden. Her findes muligheden for et kærligt og nærværende møde med dig, som du er lige nu. Gennem bevægelse, åndedrætsbevidsthed og meditative øvelser udforsker, undersøger ogleger vi os ind i en større fornemmelse, kærlighed og respekt for hele krop-, sind-, ånd-helheden.
Uanset din erfaring med yoga og meditation vil du kunne deltage i min undervisning; jeg møder dig lige præcis hvor du er, og inviterer dig til at gøre det samme.

Pris: 300,-

Tilmelding:
Shanti-yoga.dk/events
Shantigrann@gmail.com


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger