1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Kropsterapeutisk Yogauddannelse v/Rikke Hansen

Arrangør:Nordic Ayurveda
Placering:Nivå
Fra:24/4/2023 kl. 09:00
Til:24/4/2023 kl. 16:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:345

Kropsterapeutisk Yogauddannelse v/Rikke Hansen

Denne 126-timers yogauddannelse med Rikke Hansen er for dig, som har lyst til at bruge og arbejde med yogaen med et terapeutisk udtryk - med et strejf af Ayurveda.

Bliv underviser i Kropsterapeutisk Yoga

På denne 126-timers yogauddannelse får du kendskab til de følelser, der relaterer sig til de forskellige kropsdele. Du lærer om kropslig forståelse gennem udtryk og bevægelserne i yogaøvelser, og hvordan du underviser andre i kropsterapeutisk yoga. 

- Kropsterapeutisk er en langsom og nærværende form for yoga, som åbner krop og sind på en balanceret måde. Formen er samtidig dynamisk gennem sin intensitet og giver derfor også god styrke. 

- Du vil lære at forstå sammenhængen mellem de fysiske, mentale og følelsesmæssige aspekter af en yogaøvelse. Ved at arbejde med kroppen og sætte ord på de følelser, der hører til bestemte kropsdele og bevægelser (eller mangel på samme), kan du arbejde med det ubevidste og måske få det op til bevidstheden. 

- Kropsterapeutisk yoga går meget mere direkte ind i følelserne via den måde, hvorpå yogaøvelserne bliver guidet. Kropsterapeutisk yoga arbejder med filosofien i yogaøvelserne, herunder hvad yogaøvelsen har af læring i livet, og hvordan følelserne kommer frem i bevægelsen. 

- Kropsterapeutisk yoga giver dig en større kropslig forståelse og menneskelig indsigt.

LÆS MERE HER eller kontakt Rikke Hansen på yoga@sanum.dk, hvis du vil høre mere.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger