1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Ro, varme, forkælelse og YogaMind på Bali | 11. - 20. marts 2023

Arrangør:MUNONNE - aboutnow ved Lene Bang-Jensen
Placering:Ubud og Karangasem, Bali, Indonesien
Fra:11/3/2023 kl. 00:00
Til:20/3/2023 kl. 00:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:244

Turen er for dig, der ønsker at komme helt ned i gear, så der bliver plads til mere nærvær og nydelse.

Vi starter dagen med lidt bevægelse enten yoga, YogaMind™ eller tai chi.
Derefter er det tid til en fantastisk brunch, hvor du bestiller ud fra dagens menukort, så alt er frisklavet til dig. Der er mange retter, både balinesiske og vestlige at vælge imellem og selvfølgelig frugt og smoothies. Den gode kaffe eller te, skal du heller ikke undvære. Der er sat god tid af til brunch, og de fleste spiser ikke frokost eller kun en let snack.

Efter brunch er der YogaMind™ primært med let bevægelse, afspænding eller yoga nidra, så du får mulighed for at opleve en gennemgribende afspænding, en fantastisk ro og er klar til dagens oplevelser/afslapning, hvad enten de er i Spa-centeret, ved poolen eller på tur.

Sidst på eftermiddagen er der kaffe/te og balinesiske specialiteter ved poolen og derefter mødes vi igen til YogaMind™, hvor vi bl.a. laver lækker yin yoga til at geare ned på, så vi er klar til aftenens hygge og en god nattesøvn.

Om YogaMind™
At træne muskler er vigtigt, men det gør mange af os gennem de daglige gøremål, så her arbejder vi primært med bindevævet, der har vist sig at have en virkelig stor betydning for vores mobilitet - altså hvor meget og hvor godt vi kan bevæge os og dermed for vores velbefindende.
Alle kan være med, vi går langsomt ind i stillingerne, så du kan nå at tilpasse, hvis du fx har en skade, du skal tage hensyn til eller bare en dag, hvor det hele føles lidt stift.
Du vælger også selv, om du vil gå mere eller mindre intensivt til værks.

De fleste af os kan sagtens finde ud af at fare rundt og løfte, bære, skubbe og spænde op, men det er mindst ligeså vigtigt, at vi er i stand til at give slip, spænde af og slappe af. Både hjernen og kroppen har brug for det.

Udover lækker yin yoga og lidt blid Hatha yoga, laver vi mindful meditation, der er en super vigtig fokustræning for hjernen, der kan skabe ro i hele nervesystemet, så du tydeligt kan mærke, at du kommer ned i gear og bliver mere nærværende. Du risikerer endda at blive lidt mere glad i låget.

​Undervisningen foregår på terrassen ud mod junglen eller ved havet (overdækket, så du kan vælge sol/skygge) både morgen og eftermiddag.
Jeg underviser i klassisk blid yin yoga og mindful yoga på en rolig og inkluderende måde, hvor alle får udbytte af undervisningen uanset forkundskaber. Og så er der altid plads til et grin.

YogaMind™ er en unik kombination af yoga & mindfulness samt Yoga Nidra. Yoga Nidra er en søvnbaseret meditationsteknik, hvor jeg guider dig ind i en dyb, dyb afspænding, der skaber ro i både krop og hoved. Du får hvilet ud og ladet op på den skønneste måde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger