2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Vandreretreat med naturen og dit eget liv i fokus. Ved Hald og Dollerup Bakker | 4. - 7. maj 2023

Arrangør:MUNONNE - Storywalks ved Trine Vendelboe Juul
Placering:Hald, Viborg, Midtjylland, Danmark
Fra:4/5/2023 kl. 16:00
Til:7/5/2023 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:301

Vi har alle brug for at forstå vores liv i en sammenhæng.
Vi har brug for fortællinger, som kan kaste et meningsfuldt lys over det liv, vi har levet og står midt i. Fortællinger som kan gøre os mere bevidste om, hvilke valg og veje, vi bør følge for at leve et liv i større overensstemmelse med vores værdier og ønsker for fremtiden.

På dette retreat bruger vi vandreture i den smukke natur til at arbejde os frem mod vores personlige kernefortællinger - om vores arbejdsliv, vores livsdrømme, nye idéer eller projekter, der venter på at blive realiseret. Vandreturene bliver også brugt til at sanse, tanke mental energi og fordybe os i naturen, og der vil være flere kreative, symbolske og mindfulbaserede øvelser undervejs samt oplæsninger af inspirerende litteratur.
 
Efter dagens vandring er der mulighed for at tage et forfriskende søbad i den skønne Hald Sø, inden der er afsat tid til individuelle skriveworkshops som opsamling på vandreturens refleksioner. 
Efter fællesmiddagen om aftenen tænder vi bål, hører podcast, drømmer os hen og deler nogle af vores indsigter fra dagen med hinanden. 

Der vil være morgenyoga på retreatets anden og tredje dag som opvarmning til vores vandreture.
 
Filosofien bag storywalkkonceptet
Et storywalk-retreat tager afsæt i den grundfilosofi, at vi skal bevæge fødderne, hvis vi vil bevæge tankerne. Og at en fortælling er som en rejse, hvor vi bevæger os gennem tid og rum, imens vi udvikler os, lærer nyt, går på opdagelse og bliver klogere på os selv og vores liv.

En vandretur er også sådan en rejse, og det er derfor vandreturen er central for en storywalkproces, hvor målet er at udvikle en fortælling om det, vi hver især går og drømmer om. Det kan være et nyt kapitel i vores arbejdsliv, en gammel livsdrøm, vi gerne vil realisere eller blot at blive mere bevidst om, hvor vi gerne vil hen i livet.

Naturen og de mange fysiske, sanselige elementer som også indgår i retreatet herunder morgenyogaen, er alt sammen med til at skærpe vores sanser, vores sind og vores tanker, så vi bliver i stand til at åbne op for endnu dybere refleksioner, erindringer, erkendelser, følelser, drømme og visioner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger