1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

V I N T E R H I - et yogaretreat

Arrangør:Ditte Parby - Elv Yoga
Placering:Tisvilde
Fra:3/2/2023 kl. 16:00
Til:5/2/2023 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:249

🤍 ✨ Dybt i vinteren, når det er råkoldt, stille og mørkt, kan du drage med mig i vinterhi på Stuebjerggaard i Tisvilde, hvor vi plejer os selv og nyder vinterens inviteren til refleksion, rekreation, stilhed og langsommelighed. 

Vinteren er forbundet med elementet vand, og vinteren kan betragtes som en omsorgsfuld og frugtbar tid, der indvier nye livscykli, vækker kreativitet og giver anledning til at mærke vores inderste dybfølte drømme og gode intentioner, som kan spire frem med foråret. 

Kroppene kan have tendens til at stivne og fryse i vinterkulden, så vi laver bølgende yoga på retratet, der stimulerer vandelementet, masserer os inde fra og tør os op helt inderst inde. Skuldrene sænker sig, og åndedrættet blødes op ✨🤍

⚪️ N Æ R I N G & N Y D E L S E

Der serveres fuld forplejning i form af lækker, nærende og rig vegansk mad, der genopbygger og varmer kroppen godt i vinterkulden. 

⚪️ R O & T R Y G H E D

Stuebjerggård refugium ligger i det historiske Tisvildeleje i smukke omgivelser med egen indgang til Tisvilde Hegn og gåafstand til stranden. Værelserne er delikat og smagfuldt indrettet med gode senge og varme dyner. Der er mulighed for både enkelt og dobbeltværelse.

⚪️ P R O G R A M M E T

Masser af varmende og frigørende yoga, Pranayama og meditationer, som tilgodeser hele kroppen og hele dig.  Nærende, vitaliserende flows om morgenen og forløsende Yin / Restorative Yoga eftermiddag og aften.Desuden lange gåture, måske et vinterbad, læsning, hygge, smukke vinterlandskaber og kig til stjernerne.

⚪️ A D R E S S E

Stuebjerggård, Stuebjerg Allé 19, 3220 Tisvildeleje

⚪️ T I L M E L D I N G

https://elvyoga.com/yogarejser-retreats


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger