Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Afstressende mindful yoga Workshop

Arrangør:Filiyoga
Placering:Vejle
Fra:11/6/2017 kl. 10:00
Til:11/6/2017 kl. 13:00
Antal visninger:980

Workshop – Mindful yoga

Afstressende formiddag i skønne omgivelser. 

På denne workshop får du mulighed for at finde ind til dit centrum, som er din helt egen kilde til langtidsholdbar ro & balance. Gør noget godt for dig selv og riv 3 timer ud af kalenderen til opmærksomhed og forkælelse af både krop og sind.

Du vil blive præsenteret for øvelser som har effekt på helt specifikke områder i kroppen samt øvelser som skaber en helhedsoplevelse i kroppen. Du vil gå hjem fra workshoppen med en oplevelse af at din krop er blevet lyttet til og at der således er skabt basis for at forbedre kroppens tilstand.

Alle øvelser tager udgangspunkt i art yoga, som er udarbejdet efter det gamle ordsprog ” du må kravle før du kan gå”.  Dermed menes at ingen vil blive kastet ud i ”halsbrækkende” positioner som kroppen slet ikke er gearet til!

Yoga kan udføres på rigtig mange niveauer og med vidt forskellige formål! På mine workshops er formålet IKKE at smidiggøre og presse din krop ud i yderstillinger. Men at begynde blidt og ganske varsomt bringe bevidsthed til hele kroppen så du kan mærke din grænse både fysisk og mentalt.

Min undervisning tager udgangspunkt i følgende:
”Meningen med strækøvelser er ikke at se (eller at vise), hvor langt du kan nå – ikke engang at nå så langt, du kan, men………at være opmærksom”.

Mine workshops er både for den passionerede yogadyrker såvel som for den uerfarne.

Pris: 400,-

(inkl. vand/kaffe/the og lækker sund snack)

 

Se mere og tilmeld lige her:

https://filiyoga.dk/workshops


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger