Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Iyengar Yoga | Paddle Surf Retreat Portugal

Arrangør:Annett Mottlau / www.iyogalisbon.com
Placering:Colares Cascais - Portugal
Fra:19/8/2017 kl. 12:00
Til:26/8/2017 kl. 12:00
Antal visninger:1144
8-dages Iyengar Yoga & Paddle surf Retreat

Take a Yoga Summer Break in Colares - det bedste sted i Portugal for et afslappet yoga retreat med en bragende udsigt til det blå Atlanterhav og Sintras majestætiske grønne bjerge, vi kalder det vores ”Best kept secret”

Colares og StarPine Lodge, stedet for vores sommer yoga retreat, lige ned til den berømte surfer strand Praia Grande og Praia Pequena. Her møder naturen; Sintra bjergene med Atlanten med en susen og brusen fra bølgerne som du vil kunne høre om natten. Området er afslappet roligt med små markeder hvor du kan handle frugt og grønt samt de små lokale markeder med produkter fra området, lige fra ost, vin, kurve, tasker og tøj.

Du vil kunne møde mennesker fra here verden med yoga til fælles; gå mere i dybden med din yoga da du her kan nyde to klasser om dagen, som langsomt bygges op i løbet af ugen. Området byder på nogle dejlige gåture i bjergene eller langs kysten til Praia Maça og den lille landsby med et lokalt marked, cafe og restauranter.

Huset Starpine Lodge har ialt 8 dobbeltværelser (nogle med private bad og andre dele badeværelser) en fælles stue og spisestue samt en udendørs terrasse med BBQ og pool i haven. Yderligere vil der være et køkken for boende med køleskab, så du vil kunne lave din egen mad eller blot have drinks på køl.

Yoga klasser er for alle niveauer, herunder også begyndere dog med nogen forudgående yoga praksis. Ikke nødvendigvis Iyengar, men ville være godt hvis du havde taget nogle klasser inden.

Yoga klasserne bliver undervist på engelsk / dansk og vore Yoga Shala er fuldt udstyret med alle yoga rekvisitter dvs måtter, bælter, blokke , tæpper og stole.

Andre Sommer retreat uger:
Juli 15 - 22


Pakken inkl.:

7 overnatninger på det nye StarPine Lodge
2 Yoga klasser dagligt (morgen 2t og eftermiddag 1.5t)
Super lækker morgenbord med frisk juice, te og kaffe
Daglig frokost pakke
4 x Vegetar middage (eks. drik)
3 x Paddle surf klasser (optional)

Yoga pakken per person Fra 780€

Yoga & Paddel surfing p.p. Fra 840€


Aktiviteter i området:

- Paddle surfing i Cascais
- Surfing i Colares (også for begyndere)
- En cykeltur, Lodgen har cyler til låns
- En dejlig vandretur i de naturskønne Sintra bjerge
- Tag det lille lokale tog til Sintra by
- Slappe af ved poolen eller en af strandene lige for døren.

Pension

Under opholdet (juli-sep) vil der altid være te, frisk frugt samt nødder serveret inden morgenklassen. Der er en dejlig morgenbuffet efter yoga klasserne med frisk juice, te og kaffe. Hver dag får du en frokost pakke (kan være vegetar) med på din dagtur og fire aftner på ugen bliver der serveret en vidunderlig hjemmelavet vegetar middag. De resterende aftener er du velkommen til selv at kokkerere i dit køkken eller afprøve de udsøgte fiske restauranter i området og dem er der mange gode og billige af. Vi hjælper gerne.

Massage
Nyd en dejlig afslappende body massage med svenske Shayna under dit sommer retreat. 1hr 45€. Kan bookes ved ank.

Mere info på www.iyogalisbon@gmail.com

Contact Annett via iyogaportugal@gmail.com

Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger