Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

MAROKKO – YOGA, VANDRING OG MT. TOUBKAL, 8 DAGE

Arrangør:KBH Yoga
Placering:Marrakech
Fra:10/6/2017 kl. 08:00
Til:17/6/2017 kl. 15:00
Antal visninger:863

Eventyrlige Marrakech og Essaouira samt yoga- og vandring i de spektakulære Atlasbjerge.

Minimum antal gæster på denne tur er 8 personer.

Du vil få et spektakulært møde med Atlasbjergene de første 4 dage af vores tur. Vores vandreture med guide, går blandt andet gennem Ait Mizane dalen, opad små zigzaggede stier, besøg i flere berberlandsbyer, se gamle helligdom og bestige Mt. Toubkal – Nordafrikas højeste bjergtinde.

Du kommer i løbet af ugen til at besøge kystbyen Essaouira og den røde by Marrakech. Byerne er begge på UNESCOs verdensarvsliste. Fra dag 4 til dag 7, kan du nyde begge byers fantastiske stemninger og kulturelle som historiske opdagelser. Du bliver indkvarteret i Riads både I Essaouira og i Marrakech.

På vores Riad i Marrakech, er der desunden tilknyttet en Spa/Hamman – så der bliver også tid til selvforkælelse.

OPLEV:

– Fantastisk yoga i smukke omgivelser

– Ophold i berberlandsbyer

– Bestig Mount Toukbal, Nordafrikas højeste bjerg, 4.167m

– 2 byer på UNESCOs verdensarvsliste Essaouira og Marrakech

– Turen starter og slutter i eksotiske Marrakech

– Erfaren lokal bjergfører, chauffør, muldyrsfører og kok

– 4 dages trek med helpension

– Smuk natur og gæstfri kultur

PROGRAM: 

Dag 1: Afgang fra København. Bliver mødt i lufthavnen. Transfer til riad i Imlil for foden af Atlasbjergene. En riad er et traditionelt marokkansk hus med en gård eller have. Huset er ofte omhyggeligt istandsat og opholdet er behageligt, stilfuldt, luksuriøst og med højt serviceniveau. Riad’erne har skabt mange lokale arbejdspladser (og presset ejendomspriserne i vejret), og mange føler, de har en andel i riad-systemet.

Dag 2: Efter morgenmaden starter vi turen langs Ait Mizane-dalen, hvor vi først kommer igennem landsbyen Aremd og siden til den gamle helligdom ved Sidi Chamarouch. Herfra går det opad langs små zigzaggende stier til Toubkal Refuge (3206m), hvor vi overnatter. Dagens trek: 4-5 timer.

Dag 3: Vi spiser en tidlig morgemad og begiver os mod toppen af Jebel Toubkal – Nordafrikas højeste tinde. Vores rute tager os langs den sydlige rute og vandreturen er relativt ligetil, selvom højden og terrænet gør turen udfordrende. Udsigten langs stierne gør, at det er det hele værd! Når vi når toppen, kan du nyde den spektakulære udsigt over Høje Atlas, sletterne ved Marrakech og helt til Sahara. Efter turen på toppen vender vi om og går tilbage til Imlil. Dagens trek: 9 timer.

Dag 4: Efter morgenmaden bliver vi kørt fra Imlil til Essaouira. Køreturen tager cirka fire timer. Når vi ankommer checker vi ind på Riad Zahra. Efter indtjekning, dyrker vi vores yoga praksis på vores Riad.

Dag 5: Vi starter dagen med yoga, hvorefter der er tid til at udforske den flotte by Essaouira. Byen som er på UNESCOs verdensarvsliste. Sen eftermiddag dyrker vi vores yoga praksis.

Dag 6: Vi starter igen dagen med yoga, efterfulgt af morgenmad. Ved middagstid køres vi tilbage til Marrakech, hvor vi checker ind på Riad Bahia Salam & Spa. Her er det tid til selvforkælelse og opdagelser i det fantastiske virvar af bla. Kultur, historie og byens souks (markeder), som er en stor del af Marrakech.

Dag 7: Vi starter dagen med yoga, hvorefter der er tid til at udforske de mange ting, som Marrakech har at byde på. Om formiddagen får vi en guidet tur rundt i byen, hvor vi besøger monumenter, souks og Jamaa El Fna-pladsen. Sen eftermiddag dyrker vi vores yoga praksis.

Dag 8: Afgang fra Marokko. Efter morgenmanden siger vi farvel til Marokko. Transfer til lufthavnen og hjemrejse.

EN TYPISK DAG PÅ STIEN: En typisk trekkingdag begynder med morgenvækning mellem kl. 06.00 – 06.30. Når I er kommet i tøjet og har fået morgenmad, pakker I bagagen og begynder vandringen cirka kl. 08.00.  Cirka kl. 12.00 holder I en god lang frokostpause, inden I fortsætter ud på eftermiddagens vandring. I er fremme ved overnatningsstedet hen på eftermiddagen.

YOGA UNDERVISER: Jørn Nørtoft ejer KBH Yoga og har et utal af undervisningstimer bag dig. Du vil opleve et mangfoldigt yoga-rum, fyldt med kærlighed og passion til yoga og meditation. Jørn er kendetegnet for at være professionel, omsorgsfuld og en dedikeret underviser. Han skaber nysgerrighed hos deltagerne, og formår at veksle mellem udfordrende og blide øvelser, så deltageren går afbalanceret og opløftet fra undervisningen. Jørn har mange yoga retreats bag sig både fra ind- og udland.

SVÆRHEDSGRAD: Vandrebestigningen til Mount Toubkal er grad 3. I vandrer på gode stier, dog er selve bestigningsdagen en kategori 4, og det sidste stykke til toppen temmeligt stenet. Vandredagene er ikke specielt lange, og de fleste vil først mærke højden for alvor på topdagen. Læs mere om vores graderingssystem her>>>

MAD/DRIKKE: I Marrakech og Essaouira er morgenmad inkluderet, men du skal selv købe de øvrige måltider. På trekket er alle måltider inkluderet, og i guesthouses er der mulighed for at købe sodavand. Køkkenholdet sørger for drikkevand og te/kaffe.

OVERNATNINGER: I Marrakech og Essaouira bor vi på lækre hoteller, hvor det er muligt at få enkeltværelser. Dette kan tilvælges, når du booker rejsen.

I Marrakech er der rig mulighed for at besøge de forskellige markedspladser (souks) som ligger lige uden for døren. Den store markedsplads Djemaa el Fna, byder på et hav af autentiske gadekøkkener hver aften. Den koranske skole, som i dag er et arkitektonisk smuk museum og absolut et besøg værd. Derudover har Marrakech utallige skønne restauranter, hvor du blandt andet kan nyde en traditionel marrokansk ret tilberedt i en Tajin.

På selve trekkingturen overnatter vi i guesthouses eller i telte. Her er det ikke muligt at få enkeltværelser alle steder.

KLIMA: Juni måned ligger dagstemperaturen i på 25-28 grader. I sommerperioden er det varmt med over 30 grader i de lavere liggende områder. Temperaturen falder efterhånden som man kommer op i højden. Her ses DMI’s klimadata for Marrakech.

REJSEN INKLUDERER: 

– Dansk rejseleder og yogalærer på hele turen

– Yogasessions hver morgen og aften

– 2 nætter i Guesthouse i Imlil inkl. morgenmad

– 2 nætter på Riad Zahra i Essaouira i dobbeltværelser inkl. morgenmad

– 2 nætters ophold på Riad Bahia Salam i Marrakech i delt dobbeltværelse inkl morgenmad

– Al landtransport

– 3 dages/2 nætters vandrebestigning af Mount Toubkal med overnatning i guesthouses og telte

– Alle måtider under vandrebestigningen

– Lokal engelsktalende guide, kok og muldyrsdrivere

– Muldyr til transport af bagagen

– Transfer fra lufthavnen til hotellet i Marrakech

IKKE INKLUDERET I PRIS:

– Flyrejse Danmark – Marrakech t/r

– Afbestillingsforsikring og rejseforsikring

– Drikkepenge til guide, kok og muldyrsdrivere (cirka 300 kr per deltager)

– Frokost og aftensmad i Marrakech og Essaouira

DATOER: Lørdag d. 10. juni – lørdag d. 17. juni 2016

PRIS: 6990 DDK

BEMÆRK: Flyrejsen fra Danmark til Marrakech t/r er IKKE inkluderet i rejsearrangementet. Det bedste sted at finde flyrejsen er hos Norwegian.dk, hvor der er direkte fly fra København til Marrakech. 

Det er vigtigt, at du ikke bestiller flyrejsen før vi har mindst 8 deltagere på turen. Vi sender en mail ud så snart dette er på plads – senest 60 dage inden afrejse.

Hvis du ønsker hjælp til at booke flyrejsen, så kan Bering Rejser ordne det for dig. Dette koster 250 DDK i Handling Fee.

GRUPPEREJSE: Bemærk denne tur er for minimum 8 personer. Når du booker rejsen betaler du depositum for turen og pengene bliver tilbagebetalt til dig, hvis vi ikke har nok deltagere senest 60 dage inden afrejse.

Køb rejsen direkte hos Bering Rejser. Tryk her>>>

For yderligere information kontakt Jørn hos KBH Yoga på info@kbhyoga.dk eller på tlf. 7022 8580.

 


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger