Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yin Yogaferie på Bornholm | 23. - 28. juli 2017

Arrangør:Munonne - Ina Hass
Placering:Gudhjem, Bornholm
Fra:23/7/2017 kl. 08:00
Til:28/7/2017 kl. 10:00
Antal visninger:803

Tæt på havet og klippernes kraftfulde energi på Bornholm, tages du med på en 5 dages Yin yoga rejse, der bevæger dig helt derind, hvor du kan mærke hjertets hvisken.

Yin Yoga er som én lang meditation, hvor det bliver muligt at synke dybt ind i kroppen, skabe stilhed i sindet og give slip på spændinger, tanker og følelser. 

Ved at forblive i de enkelte stillinger i lang tid, får du kontakt til dine Yin dele, fysisk, følelsesmæssigt og energetisk. Fysisk påvirkes knogler, bindevæv og ligamenter! Følelsesmæssigt mærker du accept og medfølelse og hjertet åbnes og viser os sandheden om os selv og vort liv! Energetisk påvirkes de tre nederste chakraer, som vækker det feminine, kreativiteten og seksualiteten.

Der er velkomst og yoga kl. 15.00-18.00 på ankomstdagen, kl. 8.00-10.30 og 16.00-18.30 de følgende dage, samt 8.00-10.30 på afrejsedagen. 
Onsdag aften vil være uden yoga, så der er mulighed for at arrangere en længere vandretur, en tur til Christiansø eller en anden aften aktivitet.

Poesi og tekster af forskellige forfattere og poeter, blandt andet Rumi, Kabir og Hafiz, og bevægende musik som har haft en stor betydning for mig selv, hjælper dig med at give slip og synke dybere ind i de enkelte yogastillinger.
 
Er du i din hverdag stresset og hovedet fyldt med tanker, så er disse 5 dage bogstaveligt talt et stort pusterum, der igen samler dig og fjerner fokus fra tankerne i hovedet til oplevelsen af liv i kroppen. 
Alle kan være med, også selvom du aldrig har dyrket yoga før!

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/ih---yogaferie-paa-bornholm-sommer-2017.html


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger