Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Blodtypekost og yoga weekend retreat

Arrangør:Mokshayoga.dk
Placering:Samsø
Fra:28/4/2017 kl. 16:00
Til:30/4/2017 kl. 13:00
Antal visninger:603

Forår i balance
Blodtypekost- og Yoga weekend retreat
28.- 30.april.

Har du lyst til at trække stikket et par dage og lære om, hvordan du holder din krop i balance fra inderst til yderst? Så er retreatet ”Forår i balance” med fokus på blodtypekost og yoga måske det rette for dig.
 

Du vil møde Charlotte Reffstrup, som er bindevævsmassør, kosmetolog og forfatter til bogen Blodtypekost fra ubalance til balance. Charlotte vil vejlede dig i, hvordan du ved at spise efter din blodtype kan opnå indre balance og velvære. Ubalance i kroppen kan vise sig ved fx allergi, eksem, gigt, fordøjelsesbesvær, oppustet, ondt i mave og tarm, forstoppelse, slimdannelser, hovedpine, overvægt, cellulitis, hedeture, smerter, for tidlig ældning, træthed eller psykisk ustabilitet. Disse symptomer kan først og fremmest komme af kost, som du ikke kan fordøje. Først lærer du at mærke efter finde de fødevarer som giver dig ubehag i mave og tarm. Ved kun at spise mad som du kan fordøje, vil du opleve en helt ny fornemmelse af velvære og lethed i krop og sind.


Yogalærer, Signe Rasmussen, vil føre dig gennem mange skønne og varierede yogaklasser og meditation. Yoga sætter skub i alle kroppens processer, vejrtrækningen, organfunktionerne, muskelstyrken og din mobilitet.  


Samtidigt med at yoga booster din styrke og mobilitet, vil du opleve at dit nervesystem bliver beroliget. Yoga virker som en antidot til stress og hjælper dig til at kunne sove godt om natten. På denne måde hjælper yoga med bringe dig i balance.


Både begyndere og øvede i yoga er velkomne på dette retreat.


Retreatet foregår på Samsø, hvor vi skal ud at gå en morgentur og trække vejret dybt ned i maven, omgivet af den smukke natur, inden vi starter morgenyogaen.

Vi glæder os meget til at undervise dig, med fokus på selvomsorg på den naturlige måde. Du kan glæde dig til sund livsstilsmad, yoga og selvforkælelse.

 

Vi tilbyder at teste din blodtype, hvis ikke du allerede kender den og du få mulighed for at prøve bindevævsmassage, hvor du lærer teknikker til brug af sugekop derhjemme.

 

Pris: 3200,-

Earl bird pris ved tilmelding inden 1. marts: 2900,-

Tillæg for eneværelse: 500,-


Dette inkluderer; Indlogering og opredning i hyggelige 2 eller 3 mands værelser, håndklæder, fuld forplejning, 6 timers yogaundervisning, gåtur, individuel vejledning og evt. blodtypetest.
Det er muligt at få eneværelse mod ekstrabetaling.


Deltagere har mulighed for at købe Charlotte Reffstrups koge- og livsstilbog Blodtypekost fra ubalance til balance til specialpris, 299,-


Tilmelding:
Skriv til Signe på Mokshayoga@outlook.dk


Charlotte Reffstrup findes på Facebook og Instagram ”Balancebyreffstrup ”
Læs mere om Signe http://www.mokshayoga.dk/signe


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger