Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga og eventyr på Bali (for 18 - 30 årige) | 15. oktober - 5./12. november 2017

Arrangør:Munonne - Adventure Heart
Placering:Ubud & Sanur, Bali
Fra:15/10/2017 kl. 08:00
Til:12/11/2017 kl. 10:00
Antal visninger:672

Eventyret starter i Ubud, hvor I skal bo i huse i små lokale gårde med andre internationale deltagere. I løbet af jeres første uge vil I stifte bekendtskab med byens flotte seværdigheder som fascinerende templer og Ubud Palace, hvor I senere på ugen skal opleve et traditionelt danse- og ildshow.

I går på opdagelse på det lokale marked, en ren labyrint af dufte, lyde og sanseindtryk, hvor I kan finde al slags souvenirs. I skal besøge Monkey Street – en park fyldt med nysgerrige aber, som bare venter på at møde nye mennesker. Her er fyldt med liv, latter, glæde og smil, der smitter af, når aberne hopper fra den ene gæts hoved til den anden.

Næste dag starter jeres yoga eventyr. I starter dagene med morgenyoga og meditation i fællesskab med andre internationale yogadyrkere. Om eftermiddagen har I fri til at udforske Ubud, som blot er en gåtur væk fra jeres hus.

I kommer til at stifte bekendtskab med Hatha yoga og lære, hvordan yoga både har stor indflydelse på kroppens smidighed og de indre organer og samtidig styrker balancen og skaber ro i sindet. Den kan også hjælpe dig med at få et mere positivt og fredeligt syn på livet. Hvis yoga og meditation praktiseres hyppigt kan det afhjælpe stress, øge din fysiske styrke og mentale klarhed samt øge koncentration og selvkontrol.

Jeres første uge afsluttes med en tur til The Holy Water Temple, hvor I kan deltage i ritualet og bede en bøn i vandet sammen med de lokale. Det er en meget autentisk og stærk oplevelse, som I sent vil glemme.

En weekendtur kan være en udflugt til øen Nusa Lembongan, som er et sandt paradis. Her ser du Devil’s Tears, et krater i klipperne ved kysten, hvor vand og skum sprøjter op i store kaskader.

Som et lille kuriosum var det i Ubud den berømte bog og film Eat, Pray and love foregik.

Jeres anden uge byder på et væld af eventyr og oplevelser. Her skal I ud på en meget autentisk tur, når I cykler gennem landskabet og møder lokalbefolkningen. På denne tur cykler I forbi krydderiplantager- og kaffeplantager og nyder synet af alle risterrasserne.

I løbet af denne uge kommer I også på udflugt til den sydlige del af Bali. Her skal I nyde en fridag på Jimbaran strand, hvor I kan kaste jer i bølgerne eller nyde friske frugter i varmen. Hvis I er heldige, ser I måske nogle delfiner lege ude i vandet. I kommer også forbi The Turtle Conservation og ser havskildpadder i alle størrelser.

Tilbage i Ubud skal prøve kræfter med White Water Rafting når i rafter ned af Ayung flod.

Inden afslutningen på ugen skal I trekke op til vulkanen Mount Batur. I starter i slangeformation midt om natten, således at I når toppen til solopgang, og ser solens stråler bryde igennem skyerne og får den mest fantastiske udsigt.

Når I vender tilbage til Ubud efter jeres fantastiske morgentrek, skal I have traditionel balinesisk massage, som afslutning på en fantastisk og oplevelsesrig uge.

Den tredje uge står på sandstrande, tyrkisblåt hav, cykelturer og masser af vandaktiviteter. Denne uge er det rene afslapning, hvor I har masser af fritid til at gå på opdagelse i backpacker byen Sanur, udforske lokale markeder og caféer. Der vil her være mulighed for at tilvælge et hav af vandaktiviteter eller tage ud og svømme med delfiner på Sanurs delfin center.

Som afslutning på jeres fantastiske og eventyrige tur til Bali, kan I tilvælge frivilligt arbejde i Ubud. Her kan I både arbejde med børn, undervise i engelsk på skoler og hjælpe havskildpadder på et rescue center.​


Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
http://www.munonne.dk/ah---bali-2016-2017.html


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet