Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

INFORMATIONSMØDE 1-årig Yogalærer uddannelse

Arrangør:Yoga Skolen
Placering:Helsingør
Fra:27/4/2017 kl. 20:00
Til:27/4/2017 kl. 21:30
Antal visninger:267

Har du en yogalærer i dig? At være yogalærer er den mest vidunderlige beskæftigelse et menneske kan have. Den bedste yogalærer uddannelse giver dig et grundigt fundament, hvorfra du kan vokse til at blive den dygtigste lærer du kan være, og hvor dine inderste potentialer træder helt frem i lyset og bliver set. Sådan er det hos os.

Yoga Skolens 500-timers Læreruddannelse forbereder dig til at blive en succesfuld yogalærer, der kan mestre de fundamentale principper og videregive yogaens inderste væsen. Hvordan kan vi vide at også du kan blive mester? Det kan vi, fordi vi nu har flere end 70 succesfulde lærere i gang, som elsker deres virke.

Yoga Skolens uddannelse giver dig praktiske metoder og teknikker der virker øjeblikkeligt. Vores uddannelse giver dig et sprog, der kan føre elever ind til deres inderste væsen på 1½ m2 yogamåtte.
Klik her for at læse mere om uddannelsen: https://goo.gl/vKZWAj

Vi inviterer dig til denne aften, hvor du kan høre om yogalærer-uddannelsen, men især hvor du kan stille de spørgsmål, som rumsterer: om du skal gøre det/ikke gøre det; om det er det rette for dig; om du kan følge med; om din krop kan klare det; hvor mange timers hjemmearbejde der forventes? Og mange andre spørgsmål.

Det kan være en god idé at deltage på sådan en aften, for at se på dine eventuelle kolleger på uddannelsen og for at se din eventuelle lærer.

- Vi introducerer ingredienser og indhold i yogalæreruddannelsen, så du får et rimeligt nuanceret billede af, hvad den handler om og hvordan den foregår.
- Undervejs stiller du alle de spørgsmål, du har med, og de som dukker op undervejs.

Info-aften om Yoga Skolens 1-årige uddannelse. Torsdag. d. 27. april eller Tirsdag. d. 20 juni kl. 19.00 på Fabriksvej 10 i Helsingør.

Vær så venlig at maile yoga@yogainmotion.dk eller ringe på telefon 49 20 10 00 og fortælle om du kommer.

Vi glæder os til at se dig.


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet