Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

"En ordentlig oplader" | Kissamos - Kreta, Grækenland | 22. - 29. september 2017

Arrangør:Munonne - Bettinna Delfs
Placering:Kissamos, Kreta - Grækenland
Fra:22/9/2017 kl. 08:00
Til:29/9/2017 kl. 10:00
Antal visninger:866

Trevizan ligger ca. 40 km nordvest for Chania i smukke naturomgivelser kun 200 meter fra det græske azurblå hav, og langt fra civilisationens uro og larm. Med sine rustikke bygninger i ægte græsk stil danner Trevizan den perfekte ramme for en intens uge med fokus på krop, sind og velvære.

Alle deltagere er på en individuel rejse. Vi træner uforstyrret og har ro til fordybelse, da vi er de eneste gæster på Trevizan. Du vil rejse hjem fredfyldt og fuld af overskud. Der undervises bl.a. i Body Balance Pilates, Yin yoga og meditation. EFT (emotionel stressfrigørelse) og META-sundhed vil indgå i undervisningen. Det handler om ALKALINE LIVING, basisk livsstil, hvor vi bl.a. indtager dejlige sunde basiske græske retter.

FORTSÆTTER-kursus:
Kurset er for dig, som har været med på vort BASIS-kursus tidligere. Det forventes, at du kender grundprincipperne i BODY BALANCE PILATES. Vi går mere i dybden med META-sundhed, EFT (Emotionel Stress Frigørelse) og meditation.

Selv om du ikke har været med på BASIS-kurset, kan du godt deltage alligevel, men så anbefaler vi, at du køber DVD'en Det Rene Liv.

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
http://www.munonne.dk/la---kissamos-graekenland-2017.html


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet