Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga- og Meditationsretreat i Schweiz

Arrangør:Sparkling Yoga
Placering:Engadin
Fra:19/10/2017 kl. 15:00
Til:22/10/2017 kl. 11:00
Antal visninger:816
This retreat is almost fully booked. 1 room available.

Dette yoga- og meditations retreat er til dig, der elsker at bevæge dig - hvad end det er yoga,
vandreture eller at gå på opdagelse. Hvis du elsker bjerge, frisk luft, duften af urter og grantræer, at vågne op til betagende udsigter af skovbeklædte bjerge som flugter med dalen, og hvis du værdsætter god mad, alpinsk designet indretning og arkitektur, fred og idyl.
 
Jeg husker første gang, jeg besøgte dette sted. Da jeg kom kørende til dette lille gemmested, var jeg forbløffet over det eventyrlige syn; landsbyer i dalene, tæpper af sne som dækkede engene, da vi passerede de forskellige højdedrag. Jordens farver og himmelen blev ved
med at skifte farve ved tusmørke, og viste forskellige toner af gylden, blå og lyserød. Jeg husker, hvordan jeg pludselig så mit eget liv i et nyt perspektiv, som om jeg blev løftet op over alle livets små detaljer i en helikopter, hvor man kan se det større billede, et smukt billede.
 
Du bliver rørt dybt i hjertet, når du kommer tæt på uberørte, majestætiske steder som dette. Og du tænker på, om du kan gemme et lille stykke af denne magi, indeni, og tage med hjem... Til at begynde med havde jeg ikke planlagt at afholde et yoga retreat her. Det var bare et lille escape til et magisk sted, hvor jeg kunne oplade og genfinde mig selv. Men efter at have oplevet Engadine var jeg komplet overbevist om at der næppe findes en landsby, der er mere velegnet til yoga- og meditations retreats. Jeg er enormt glad for at denne vision er ved at blive til virkelighed.
 
Indkvartering
Vi bor i et fredfyldt og smukt spa hotel indlejret i bjergsiden, omringet af fantastisk, uberørt natur. Det elipse formede hotel har kæmpe vinduer langs en af væggene, som gør det muligt at nyde den storslåede udsigt i løbet af dagen. 
 
Indkvartering i Superior værelse i en den nye ellipse bygning er store værelser med store vinduer med udsigt over bjergene og man kan falde i søvn, mens man kigger ud på stjernerne. Der er også karbad med udsigt, masser af smukke detaljer og indrettet med fremragende trækonstruktioner og smukke moderne træmøbler. 

Hvis du foretrækker noget mere simpelt, er der et basic værelse (Classic) til rådighed, som er lidt mindre, og har et almindeligt badeværelse. Disse værelser er i den ældre del af hotellet. Begge typer af værelser tilbydes som dobbelt eller single.

Dobbelt værelser kan kun købes af to personer som registrerer sig sammen. 
 
Måltider
Inkluderet i prisen er overdådige lækre brunch på hotellet hver dag, som byder på masser af friske lokale produkter, samt en velkomstmiddag i en restaurant i landsbyen. Vores hotel har et smukt spa med dampbad, sauna og panoramisk udsigt, såvel som oplevelses bade, afslapningsrum, og en massage terapeut.

En typisk dag
8.00-9.30 morgen yoga og meditation på hotellets spa
9.45-10.45 brunch på hotellet
11.00-15.00 fri tid til at gå på opdagelse, tage ud at hike, hvile sig, nyde de lokale delikatesser i landsbyen eller tage på en gåtur/skitur
15.00-17.00 eftermiddags yoga og meditation i landsbyens yoga studio
18.80 … - aftensmad og fri tid, med mulighed for at bruge spa- og sauna faciliteterne på hotellet 

Dato for seneste tilmelding: Så længe pladser haves.
 
Priser Juli & Oktober
Classic:
Dobbelt / twin: 5.550,00 dkk per person 
​Enkeltværelse: 6.070,00 dkk per person
 
Superior:
Dobbeltværelse: 6.200,00 dkk per person 
Enkeltværelse: 7.080,00 dkk per person

Inkl. i prisen:

  • Overnatning for 4 dage/3 nætter på vores dejlige hotel
  • 3 lækre brunch buffets
  • 1 velkomst middag på en restaurant
  • Benyttelse af yogarummet på hotellet om morgenen, samt yogastudiet i landsbyen, hvor vi praktiserer om eftermiddagen.
  • Derudover er alle yoga- og meditations klasser inkluderet (i alt ca.10.5 timer)
  • Fri adgang til hotellets spa om eftermiddagen/aftenen.


Flyrejse:
Du skal selv booke og betale din flybillet. Det anbefales at du flyver København - Zurich.
 
Det anbefales at du lige venter med at booke din flybillet, til du har fået bekræftet fra Elena, at hun stadig har plads på sit retreat.
 
Hvordan kommer man dertil?
Stedet er nemt at finde fra enhver større by I Schweiz. Du kan køre eller tage et tog til landsbyen i Engadin. Hotellet er omkring 10 minutters gang fra togstationen. Det er både en spektakulær togtur og køretur, uanset hvilken retning du kommer fra. Du vil modtage nærmere instruktioner ved forespørgsel eller tilmelding.
 
Betaling:
3.800,00 dkk i depositum ved tilmelding. Restbeløbet betales 3 måneder inden retreat start. Du sikrer dig en plads ved indbetaling af depositum, som betales når du modtager fakturaen med yderligere oplysninger.


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger