Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga og surfing i Portugal

Arrangør:KBH Yoga
Placering:Lagos, Portugal
Fra:9/9/2017 kl. 06:00
Til:16/9/2017 kl. 00:00
Antal visninger:674

Magiske Algarve med nogle af europas smukkeste strande

PORTUGAL – YOGA OG SURFING I ALGARVE MED DANSK YOGAINSTRUKTØR

Bemærk: prisen på denne tur er inkl. flyrejsen fra Danmark til Faro. 

Algarve er et helt fantastisk sted og Lagos er byen, som har det hele. Derfor er byen og de skønne omgivelser generelt også den perfekte ramme om vores nye yoga og surfingferie i Algarve. Yogainstruktør på turen er Jørn Nørtoft, som har et utal af undervisningstimer bag sig.

Yogaen foregår morgen og sen eftermiddag. Morgenyogaen består af blide øvelser, så du vækker din krop i dens eget tempo. Yoga om eftermiddagen er mere dynamisk, hvor du bliver instrueret i en sikker og naturlig støttende praksis for din krop. Alle kan deltage i yoga undervisningen. Yogaen foregår i et særligt velegnet lokale i byen tæt på The Mansions. Der er desuden mulighed for at rykke enkelte sessions ud på stranden, som ligger ti minutters gang derfra.

Surfingen foregår alle dage fra klokken cirka 10 til cirka 17:30 og der tilbydes altid undervisning og frokost. Strandene vi oftest bruger ligger ved vestkysten og I kunne ikke have en mere imponerende kulisse med de store rå klipper og de skønne strande.

THE MANSIONS

På denne tur bor vi i “The Mansions”, som består af to lejligheder, hvori der er to værelser i hver og to værelser, som ligger separat. Der er i alt tre værelser med dobbeltsenge og tre værelser med to enkeltsenge. Det hele er forbundet af en lille hyggelig gårdsplads, hvor de fleste nok vil sidde og sludre. Der er et bad/toilet pr. to værelser.

The Mansions har den perfekte placering i Lagos, fordi det ligger inden for den gamle bymur og der er derfor ikke mere end 50m til den nærmeste restaurant, butik og alverdens andre tilbud.

REJSEPLAN

dag 1:

I ankommer fra Faro lufthavn samlet til Lagos og bliver vist til jeres værelse. Herefter kan I nyde dagen og sige hej til de andre gæster. Der er ikke yoga eller surfing i dag, så I behøver ikke være fremme på et bestemt tidspunkt.

dag 2-7:

Dagene på turen forløber ganske enkelt. Hver morgen er der en yogasession (præcist tidspunkt er endnu ikke fastlagt), hvorefter I tager ud og surfer kl 9:30. Surfingen starter altid med opvarmning efterfulgt af undervisning. Frokost serveres på stranden omkring kl. 13, hvorefter der igen er to timers undervisning. Efter I er vendt hjem er det tid til endnu en yogasession typisk efterfulgt af, at I alle går ud og spiser sammen på restaurant eller deltager i de to inkluderede fællesmiddage, som vi arrangerer.

Bemærk: Du behøver intet forudgående kendskab til hverken yoga eller surfing for at kunne være med på denne tur – den er dog også velegnet til øvede indenfor begge aktiviteter.

dag 8:

Åh nej! Turen er slut og det er tid til at vende hjem til Danmark. I bliver kørt til Faro lufthavn samlet.

MAD & DRIKKE

Sund morgenmad er inkluderet alle dage og den serveres i The Mansions. Hvis du bor et andet sted, så vil du skulle gå hen til The Mansions for at få morgenmaden. Der serveres frokost alle dage i forbindelse med Surfing, hvilket betyder, at du skal skal sørge for frokost, hvis du vælger at tage en surf-fridag.

To aftener arrangerer vi fællesspisning, som enten vil foregå i gårdspladsen i The Mansions eller på tagterrassen i Surf House (300m fra The Mansions). Fællesspisningerne er en BBQ-aften og en Paella-aften. Hvis du er vegetar eller har andre mad-preferencer, så skal vi nok sørge for, at der bliver taget højde for dette.

PRISEN INKLUDERER

 • 2 fælles aftenmåltider inkl. fri sangria
 • Flyrejse fra Danmark til Faro (fra København eller Billund) Læs mere på http://www.beringrejser.dk
 • 7 nætter i The Mansions (delt dobbeltværelse)
 • Morgenmad alle dage
 • Frokost alle dage (serveres på stranden)
 • Yogasessions morgen og aften
 • Dansk yogainstruktør ved Jørn Nørtoft
 • Surfing alle dage inkl. 2×2 timers undervisning hver dag
 • Alt udstyr til surfing
 • Transport til/fra surfing
 • Transport til/fra lufthavnen i Faro
 • Dette er en pakkerejse og er dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven

OM PRISEN

Prisen går ud fra, at to personer deler et værelse. Der er to værelser med dobbeltsenge (fortrinsvis til par eller gode venner) og fire værelser med to enkeltsenge. Det er muligt at bo for sig selv på denne tur, men det forudsætter, at du bor et andet sted end “The Mansions”. Det vil være et Pensao (pensionat), som ligger cirka 100-200m fra huset, hvor du frit kan bruge gårdsplads og køkkener. Du vil med andre ord sagtens kunne deltage i turen og være en del af gruppen selvom du bor et andet sted.

Rejsen foregår kun fra d. 9. – 16. september 2017

PRIS: 9.990,- DDK

TRANSPORT

Flyrejsen er inkluderet i prisen og du må selv vælge, hvilken lufthavn du vil flyve fra. Dette vælger du ved booking.

Bemærk: Vi tager forbehold for udsolgte pladser på flyet. Hvis der ikke er flere pladser på flyet, når du booker turen præsenterer vi dig for et alternativ, som du kan vælge, om du vil tage imod.

AFGANG FRA KØBENHAVN

Afrejsedato: 9. september 2017
København (16:00) – Faro (19:55)
Rejsetid: 3t 55m
Flynummer: PF585 (Primera Air)

Hjemrejsedato: 16. september 2017
Faro (10:40) – København (14:30)
Rejsetid: 3t 50m
Flynummer: PF586 (Primera Air)

AFGANG FRA BILLUND

Afrejsedato: 9. september 2017
Billund (06:00) – Faro (08:40)
Rejsetid: 3t 40m
Flynummer: PF483 (Primera Air)

Hjemrejsedato: 16. september 2017
Faro (19:55) – Billund (00:20)
Rejsetid: 3t 25m
Flynummer: PF484 (Primera Air)

TILMELDING

Enten på info@kbhyoga.dk eller direkte hos rejsebureauet www.beringrejser.dk


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger