Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga-vandretur til Pyrenæerne - du vil aldrig fortryde! | ​27. maj - 3. juni 2017​

Arrangør:Munonne - Merethe Svahn Hansen
Placering:Nyer i de franske Pyrenæer
Fra:27/5/2017 kl. 08:00
Til:3/6/2017 kl. 10:00
Antal visninger:538

Yoga og vandring i de franske Pyrenæer? Den bedste cocktail til en aktiv ferie, hvor det fysiske såvel som det mentale kommer i højsædet. Vi vandrer i bjergene og laver yoga hver dag. Nogle dage har vi yogamåtten med på vandreturene og laver yoga med den mest vidunderlige udsigt. Andre dage laver vi yoga i den smukke gamle yogashala på slottet, inden vi vandrer op i bjergene. Foråret i bjergene er det bedste tidspunkt at få vakt sine sanser på. Luften er klar, blikket er langt og duftene fra de nyudsprugne blomster, er næsten ikke til at bære. Du er tæt på naturen og indlogeret i kampestenshuse ved kirken i en autentisk bjerglandsby i 721 meters højde. Middagene spiser vi på byens slot, der fungerer som Bistro de Pays. Dagene er fyldt af nærvær, yoga og vandring.

Du får en unik og eksklusiv mulighed for at fordybe dig i din yoga-praksis og meditation samtidig med at du prøver kræfter med vandring i bjergene og får indblik i katalansk kultur og særpræg i en rejsegruppe på max. 10 deltagere udover Helene Thorsen (yogalærer) og Merethe Svahn Hansen (vandreguide med lokalkendskab).

Vi gennemgår og øver forskellige åndedrætsteknikker, også kaldet pranayama, så du har mulighed for at fortsætte din helt egen praksis, når du kommer hjem. Vi mediterer enten morgen, middag eller aften, afhængig af dagens vejr og vandreprogram.

Yogaundervisningen er indrettet således, at alle kan være med. Vi taler undervejs i undervisningen om, hvordan du passer bedst på din krop og sind.

At lave yoga hver dag, giver en unik mulighed for virkelig at mærke hvilken effekt yogaen har. At lave yoga i naturen med udsigt til bjergene, giver endnu en fantastisk dimension!

Tidligere erfaringer viser, at ømhed i ryggen og stive muskler efter vandring forsvinder, når man kombinerer vandring med yoga. Vandreturene vil vise os, hvor forskelligartede Pyrenæerne kan være, alt efter om du går på nord-, syd-, øst- eller vestvendte skråninger og alt efter hvor højt oppe vi er.

Vi har udvalgt smukke vandringer, der kan gennemføres af alle, der ikke lider af højdeskræk, med god kondition og vilje til at prøve det af. Undervejs bliver du instrueret i forskellige vandreteknikker. Tempoet afpasses efter formåen, men du skal kunne gå 10-15 km herhjemme i et raskt tempo og kunne tage trappen til 5. sal. Alle bliver forpustede, det er viljen og grundformen, der sikrer at du kommer igennem og får glæde af vandringerne. Dele af vandreturene vil foregå som stille vandringer og mindfull walking. 

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
http://www.munonne.dk/br---pyrenaeligerne-2017.html


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet