Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

En ordentlig oplader på Lolland

Arrangør:Bettinna Delfs
Placering:InspirationsCenter Maribo
Fra:22/7/2018 kl. 17:00
Til:27/7/2018 kl. 14:00
Antal visninger:724

”En ordentlig oplader på Lolland”

Oplev 5 intense dage med fokus kun på dig selv. Vi arbejder med kroppen, sindet og med kosten. Vi praktiserer en basisk livsstil, som du kan læse om i min bog ALKALINE LIVING ANTI-INFLAMMATORISK LIVSSTIL - TRÆN - SPIS - ELSK.

Der undervises i Body Balance, Yin-yoga og meditation. I Body Balance arbejder vi med styrke, smidighed, og balance. Øvelserne understøtter hele tiden en funktionel og smuk holdning. I Yin-yoga handler det om at få livsenergien til at flyde i kroppen. Vi strækker muskler, led og bindevæv godt igennem, så kroppen bliver afspændt og åben, så du kan fordybe dig i de skønneste visualiseringer og meditationer.

Når både hjerte og sind er åbent, kan du lettere arbejde med “De 5 transformerende” som er: at slippe, at være taknemmelig, at give og modtage ubetinget kærlighed, at have tillid og at tilgive. “De 5 transformerende” hjælper dig til at lette din ”mentale rygsæk” og til at finde roen i dig selv. I den gode rolige tilstand tager vi fat i  “loven om tiltrækning”, som giver dig energi og hjælper dig til at nå dine ønsker og mål.

Foredrag

Søndag aften starter vi op med foredraget ALKALINE LIVING. Her vil du blive klogere på, hvorfor den rette pH-værdi i kroppen er fundamentet for er sundt og langt liv. Hvis du har gigt, cancer eller andre livsstilssygdomme, sover dårligt eller er stresset vil du få et stort udbytte af ALAKALINE LIVING. Samtidig er livsstilen meget forebyggende og aldersudsættende.

Læs 3 lægers mening om bogen ALKALINE LIVING ANTI-INFLAMMATORISK LIVSSTIL - TRÆN - SPIS - ELSK HER

Kan alle deltage? 

Aldersforskellen spænder fra 30’erne til 70+. Alle kan være med, dog må du ikke være medicineret med psykofarmaka. Alle deltagere er på en individuel rejse, og de vil rejse hjem fredfyldte og fulde af overskud.

Indkvartering

InspirationsCenter Maribo ligger ca. 1 times kørsel fra København i smukke landlige omgivelser i Hunseby på Lolland. De smukke bygninger emmer af gode historier fra en svunden tid, og er omkranset af en parklignende have med en rolig og afslappende atmosfære. Dette skønne sted danner rammen om sommerkurset ”En ordentlig oplader på Lolland.

Pris for kursus: 3.500,- kr.

Pris for ophold og forplejning: 4.350,- kr.

Tilmelding HER.

Herefter sender Bettinna Delfs ApS. en bekræftelse på tilmelding til kurset. Kursusafgiften betales til Bettinna Delfs ApS. ved tilmelding. 

Afbestillingsbetingelser

Ved afmelding senest 3 måneder før kurset kan du få beløbet refunderet – minus et administrationsgebyr på kr. 1.000,-. Ved senere afmelding refunderes beløbet IKKE.

Kursusholder  

Bettinna Delfs, META-Coach, kursus- og foredragsholder inden for krop, sind og kost. Læs mere på alkalineliving.dk

Se program HER.


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger