Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Body Mind Yoga retreat på Bali

Arrangør:BodyMindYoga
Placering:Ubud, Bali
Fra:9/9/2017 kl. 16:00
Til:17/9/2017 kl. 10:00
Antal visninger:743

Du får 8 dages inspirerende retreat på Bali, hvor programmet byder på yoga, meditation, mindfulness samt helt unikke kulturelle og spirituelle oplevelser med vores lokale yogalærer og præstinde Manis. 

Manis har en helt særlig spirituel kontakt til naturen, og derfor kommer Bali´s natur til at være et væsentligt og vigtigt element, som vil støtte os, på vores indre rejse. Du kommer til at opleve helt unikke steder på Bali, som normalt ikke er tilgængelig for almindelige turister. Du vil også få mulighed for at booke Manis til en individuel seance.

Ugens gennemgående tema er de 7 chakra'er

Programmet er bygget op omkring de syv chakra'er som et gennemgående tema, hvor vi dag for dag arbejder os igennem chakraerne med fokus på det enkelte chakras karakteristika. På den måde kommer vi hele kroppens energicentre igennem og du vil hermed få indsigt i chakraernes opgaver
og funktion. Det giver dig mulighed for at opdage, hvor du eventuelt har blokeringer i dine energistrømme, som du så får lejlighed til at arbejde med på retreatet og evt. senere derhjemme.

Ud over det faste daglige program med yoga og meditation, er der mulighed for at deltage på workshops, individuel seance med Manis og lokal præstinde samt water purification cermoni og en halvdags tur til det hellige bjerg, Mount Batur.

Fleksibilitet og tid til dig

Vores hensigt er at gøre programmet så fleksibelt som muligt, så der er frihed til at vælge til og fra i forhold til, hvad du personligt har brug for og lyst til. Du kan dermed prioritere, om du vil have fokus på egen tid eller deltage på de planlagte ture og aktiviteter.

Man tager ansvar for egne oplevelser og overkommer eventuelle udfordringer med et smil. Vi sætter rammerne for retreatet og det er op til dig at få det ud af det som du har behov for, under kærlig guidance fra underviserne.

Kom tæt på naturen og dig selv

Vi har begge rejst på Bali flere gange og nogle af vores bedste oplevelser har været, når vi har mødt lokale undervisere, som arbejder ud fra den østlige tankegang og dermed giver os et andet samt inspirerende perspektiv på livet.

Se priser og program på vores hjemmeside www.bodymindyoga.dk

og på Facebook: https://www.facebook.com/bodymindyogaretreat/ 

 


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet