Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga- og Mindfulness Retreat

Arrangør:Hanne Brosbøl og Susanne Lifschitz
Placering:Rørbæk Sø, Give
Fra:15/6/2017 kl. 17:00
Til:18/6/2017 kl. 15:00
Antal visninger:610

3½ dages Retreat med yoga, mindfulness og stilhed

Stop op og tag en pause fra hverdagen i en veltilrettelagt ramme, der indbyder dig til afstressning, nærvær og fordybelse. Rammen handler om at være et utroligt smukt sted midt i en uovertruffen natur midt i Jylland, og den handler om at få serveret sundt, økologisk og vegetarisk kost og koldpressede juicer. Du vil ligeledes næres i krop og sjæl ved oplevelse at komme i sauna og vildmarksbad, der ligger ude midt i naturen. Derudover kommer naturligvis vores veltilrettelagte program med yoga, mindfulness og andre fordybende øvelser, der bringer dig til ro og kontakt indadtil.

Der er tre daglige yogasessioner med blide, restituerende øvelser, der inviterer til øget kropsbevidsthed, øget fornemmelser af grænser og muligheder, samt kontakt med sindets reaktion på kroppen. Yogaøvelserne vil løsne krop og sind, så du kan slippe ophobet stress og træthed.

Der vil blive guidet i adskillige korte og længere meditationer i løbet af dagen, som give dig større indsigt i sindets vaner, dine mønstre, og give dig mulighed for at nære kontakten til hjertet og et blødere og venligere forhold til dig selv.

Du vil blive introduceret til en vifte af forskellige måder at meditere på, og få små selvstændige øvelser, som du gå eller sidde med i naturen. Vi vil også foretage en fælles vandretur ved søen, hvor der er fokus på den dybere kontakt med vores forbindelse med naturen og elementerne.

Max. 12 deltagere.

Læs mere: http://susannelifschitz.dk/retreat/1506-1806-2017/

 

 

 

 

 


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger