Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

​6 dage med yinyoga, de 5 tibetanske riter samt vandring på Mallorca | 22. - 29. april 2017

Arrangør:Munonne - Mayoco ved Hans-Peter Tormählen
Placering:Búger, Mallorca, Spanien
Fra:22/4/2017 kl. 08:00
Til:29/4/2017 kl. 10:00
Antal visninger:493

DU strækker dig - Du er vel tilpas. Det sidste du husker er cikaderne, der sang dig i søvn, efter en lang dag med masser af livsbekræftende indtryk. Den næste nye dag i dit nye liv venter, og den starter med praksis i Yinyoga. Herefter venter brunch, der bugner af de overdådige råvarer Mallorca kan byde på. Dit sind, din sjæl og din krop er allerede godt forkælet - og dagen er lige begyndt.

At rejse er at leve, skrev H.C. Andersen - det er rigtigt! Og med Yinyoga og De Fem Tibetanske Riter går rejsen endnu længere. Gør det endnu mere levende at leve! 

Må vi have lov at invitere dig på en rejse. En rejse der først for alvor begynder, når du lander på smukke Mallorca. Du indkvarteres i en lækker luksusvilla med en lille pool, på toppen af det eksotiske bjerg, Es Pujol. Herfra kan du nyde udsigten over den store dal. Udsigten er betagende, men kan alligevel ikke måle sig med udsigten til den livskvalitet, denne rejse vil berige dig med.Mallorcas dufte, øens klima og overflødighedshorn af lokale råvarer, skal alle danne rammen om hele formålet med rejsen. Nemlig DIG.

Yinyoga og De Fem Tibetanske Riter vil føre dig ind i dit eget indre univers og hjælpe dig med, at din bevidsthed er parat til at blive øget.

Program:
Kl. 8: Yoga praksis
Kl. 9.30 Brunch: Bestående af friskpresset juice,frugter, grønt, æg, kaffe,the, hjemmebagt brød samt grød.
Kl. 11.30 Nu har du fri og kan lave dit eget program indtil kl. 17
Kl. 17 Aftenyoga
Kl. 19 Middag, bestående af varieret mix af fisk, kylling og grøntsager fra det lokale marked, tilberedt af José, vores lokale gourmet-kok.

Den sidste aften (fredag/lørdag) tager vi alle ud og spiser for egen regning.
Der er ikke yoga praksis på ankomstdagen og afrejsedagen 

Gitte Hartvig Andersen, yogalærer
Gitte er uddannet hos Sattva Yoga i København hos Mari Nordstrøm, hvor hun har taget en 100 timers Yin Yoga overbygning.

Gitte har en 120 timers immersion i Dynamic Yoga ved Olivia Crooks og Birgitte Gorm Hansen. Derudover har Gitte et hav af workshops både i yinyoga og Dynamic Yoga og har studeret De Fem Tibetanske Riter, som hun selvudfører dagligt.

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/mayoco---mallorca-2017.html


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet