Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

”Selvforkælelse og fordybelse” YOGA SPA RETREAT BUDAPEST | 19. - 23. oktober 2017

Arrangør:Munonne - Majbritt Cristel Kiss
Placering:Budapest, Ungarn
Fra:19/10/2017 kl. 08:00
Til:23/10/2017 kl. 10:00
Antal visninger:1119

Hvis du trænger til et langt weekend get a way med yoga, kurbad samt skønne grønne omgivelser på spa øen i hjertet af Budapest -  kurbyernes by - så er dette retreat lige noget for dig. På få dage har du nu muligheden for at skifte fokus, lade op og restituere. Vi bor på det lækre Spahotel Danubius Health Spa Resort på den frodige Margrethe ø, hvor vi nyder udsigten over Donaufloden, der deler byen i 2 med Buda på den ene side og Pest på den anden.

Spahotellet danner rammen om retreatet og vi dyrker yoga morgen og aften samtidig med at kroppen får et boost af energi fra det termiske helbredende vand, som hjælper på diverse ubalancer i kroppen. De er specialiseret i wellness -og kurbehandlinger på stedet, som giver dig muligheden for virkelig at slappe af og give slip.

Øen indbyder til lange gåture i de hyggelige parker.  Hvis vejret er til det, laver vi yoga i parken under de gamle majestætiske træer og på hotellets fredfulde terrasse med udsigt til Donau, parken og bjergene. Det anbefales, at du bliver det meste af tiden på hotellet, går nogle lange ture på Margrethe øen og bruger tiden på at restituere. Du er kommet for at være og for bare at nyde. Et frirum med dig selv i fokus. At blive helt stille indeni - det er hovedformålet. Vi praktiserer Mauna en af dagene i et par timer og oplever den ydre stilhed, hvor der hverken skal forholdes til elektronik eller kommunikation. På den måde vækkes den indre stilhed, som de fleste længes efter.

Via Hatha Yoga, Vinyasa Yoga og Yin Yoga, stilner vi sindet, går hjertets vej og giver slip på den personlige historie og identifikation. Shatkarma, Asana, Pranayama, Bandha, Mudra og Nidra er den røde tråd gennem hele kurset i kombination med hjerteåbnende samtaler.

Søndag afsluttes dagen i det store unikke udendørs kurbad midt i byen under stjernehimmelen.

For dig, der brug for at gøre noget godt for dig selv. En ydre og indre udrensning, der hjælper dig med at starte nye gode vaner, komme ned i gear og være tættere på din naturlige balance.

​Kombinationen af yoga og termalbade er helt unik og skaber en udrensning på et meget dybt plan. Sammen med kropsbehandlinger og ren afslapning, kan du være sikker på at du vender hjem med en følelse af at være genfødt på ny.

Program:
Torsdag aften: Yin yoga og spa.
Fredag: Hatha yoga morgen. Tid til spa, behandlinger og ren afslapning. Yin yoga aften.
Lørdag: Hatha yoga morgen. Tid til spa. Yin yoga aften.
Søndag. Hatha yoga morgen. Tid til spa, behandlinger og ren afslapning. Yin yoga aften. Udendørs kurbad under åben himmel.
Mandag: Hatha yoga morgen. Hjemrejse.

Yoga morgen 8 - 9.30
Yoga aften 17 - 19.00 
 

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/mck---budapest---2016.html


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger