Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

”Selvforkælelse og fordybelse” YOGA SPA RETREAT BUDAPEST | 17. - 21. august 2017

Arrangør:Munonne - Majbritt Cristel Kiss
Placering:Budapest, Ungarn
Fra:17/8/2017 kl. 08:00
Til:21/8/2017 kl. 10:00
Antal visninger:724

Hvis du trænger til et pusterum med selvforkælelse, yoga, kurbad samt skønne grønne omgivelser på spa øen i hjertet af Budapest -  kurbyernes by - så er dette retreat lige noget for dig. På få dage har du nu muligheden for at lade op og restituere. Vi bor på det lækre Spahotel Danubius Health Spa Resort på den frodige Margrethe ø, hvor vi nyder udsigten over Donaufloden, der deler byen i 2 med Buda på den ene side og Pest på den anden.
 
Dette retreat er tilegnet Særligt sensitive mennesker (HSP). Det senstive nervesystem er det gennemgående tema og du kommer bla. til at lære, hvordan du kan selvregulere det. Der vil være en masse praktiske yoga teknikker i forhold til at stimulere det parasympatiske nervesystem - altsammen i kombination med hjerteåbnende gruppesamtaler, hvor du får mulighed for spejle dig i andre og derved acceptere dig selv en lille smule mere i et fordomsfrit rum med ligesindede mennesker. 

Termalbadene er healende i sig selv og mange af velværebehandlingerne er målrettet restitution og genopbygning, så nervesystemet har mulighed for at falde helt til ro.
Jeg lover dig, at det bliver inspirerende og jeg vil give dig al min egen erfaring med på vejen, for jeg ved, det til tider kan være svært at være i denne overstimulerede verden for mennesker med dette personlighedstræk. På retreatet kommer du til at mærke, at du ikke er alene og at der er en masse du selv kan gøre for at styrke hjertet, skabe harmoni og balance. Vigtigst af alt, hvad kan du gøre, når du allerede er kommet derud, hvor du føler dig i ubalance, har angst symptomer, ikke har mulighed for at sige fra, men stadigvæk skal leve op til dit ansvar i forhold til dine omgivelser - alt det kommer vi til at gennemgå og arbejde med i dybden på dette healende retreat.
 
Spahotellet danner rammen om retreatet og vi dyrker blid og nænsom yoga både morgen og aften.

Øen indbyder til lange gåture i de hyggelige parker.  Hvis vejret er til det, laver vi yoga i parken under de gamle majestætiske træer og på hotellets fredfulde terrasse med udsigt til Donau, parken og bjergene. Det anbefales, at du bliver det meste af tiden på hotellet, går nogle lange ture på Margrethe øen og bruger tiden på at restituere. Du er kommet for at være og for bare at nyde. Et frirum med dig selv i fokus. At blive helt stille indeni - det er hovedformålet. Vi praktiserer Mauna en af dagene i et par timer og oplever den ydre stilhed, hvor der hverken skal forholdes til elektronik eller kommunikation. På den måde vækkes den indre stilhed, som de fleste sensitive i perioder længes efter.

For dig, der brug for en pause. En ydre og indre udrensning, der hjælper dig med at få ro og overblik.

​Kombinationen af yoga og termalbade er helt unik og skaber en udrensning på et meget dybt plan. Sammen med kropsbehandlinger og ren afslapning, kan du være sikker på at du vender hjem med en følelse af at være ladet op.

Program:
Torsdag aften: Yin yoga og spa.
Fredag: Hatha yoga morgen. Tid til spa, behandlinger og ren afslapning. Yin yoga aften.
Lørdag: Hatha yoga morgen. Tid til spa. Yin yoga aften.
Søndag. Hatha yoga morgen. Tid til spa, behandlinger og ren afslapning. Yin yoga aften.
Mandag: Hatha yoga morgen. Hjemrejse.

Yoga morgen 8 - 9.30
Yoga aften 17 - 19.00 

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/mck---budapest-ss---2017.html


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet