Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

​Forlæng sommeren med yoga på Kretas sydkyst | ​12. september - 3. oktober 2017

Arrangør:Munonne - Britt Søndergaard
Placering:Sougia, sydkysten af Kreta, Grækenland
Fra:12/9/2017 kl. 08:00
Til:3/10/2017 kl. 10:00
Antal visninger:670

Vi dyrker yoga udenfor under den blå græske himmel til solopgang og til solnedgang.

Om morgenen nede på strandpromenaden under pinjetræerne badet i den gyldne solopgang med udsigt til havet her med et program inspireret af de 5 tibetanere.
Om eftermiddagen i vandkanten nede på den skønne lange strand eller indimellem på meditativ udflugt ud i den skønne natur med måtten under armen, hvor vi dyrker yoga, hvor vi kommer frem...

En gang om ugen tar vi på udflugt til nabobugten, Lissos, hvor vi går gennem en imponerende slugt over bjerget og dyrker yoga i det 2.500 år gamle Asclepios tempel - fornem stemningen i templet på video og med masser af billeder her.

Retreats og yogaferier er afslappende og alligevel aktiv ferie med dig selv i fokus.

En pause i din hverdag med fred og fordybelse med stilhed og afslapning i smuk natur.

Efterårets yogaferie går til et ganske særligt sted på Kretas sydkyst med de optimale rammer for at lade op under den blå græske himmel. 

Vi bor i den lille by, Sougia tæt ved stranden i en af Kretas smukkeste bugter på sydkysten, der har flere solskinstimer end resten af øen og et af Europas mildeste klimaer...

Sougia ligger bag Lefka Ori, direkte oversat til de hvide bjerge, en bjergkæde med sne på det meste af året med 50 tinder og mere end 2.000 meter høje.

I læ af bjergene er der milde temperaturer året rundt med en høj, blå himmel.

Her er 10 restauranter, hvor vi spiser på om aftenen og flere muligheder for at bo både rart og billigt, helt nede ved den smukke over 1 km lange strand.

Du kan deltage på yogaferien en enkelt dag, en uge eller nøjagtig som det passer ind i din kalender - så længe der er plads på holdet! De fleste er med en uge fra lørdag til lørdag (med fællestransport til og fra lufthavnen).

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/bbs---kreta---2017.html


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger