Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Udendørs sommer yoga- og meditations-retreat – delvist i stilhed

Arrangør:Mellem-rummet
Placering:Samsø
Fra:10/7/2017 kl. 08:00
Til:13/7/2017 kl. 10:00
Antal visninger:718

Vi kan alle sammen mærke, at det at være i naturen gør os mere åbne og bringer os i bedre kontakt med os selv. Færre mennesker har dog mere indgående kendskab og træning i at praktisere udendørs –  dvs. at lave deres meditation og yoga ude i naturen. Mange mennesker, endnu, kender primært til den ene eller den anden. Enten er man til naturen. Eller også praktiserer man. Når disse to verdener – måske de smukkeste af alle verdener: at praktisere og naturen – mødes, opstår sød musik. De befrugter hinanden. Vi får således endnu mere givet i vores meditationer og vores yoga, når det laves i naturen. Og naturen fremstår endnu smukkere, vildere og mere kraftfuld, når praksis bringes ud i naturen. Der vil blive fokuseret på muligheden for at komme til at værdsætte planeten Jorden og naturen mere; måske med det resultat, at man får lyst til at passe endnu mere på Jordens og dens natur. I sidste ende er vi mennesker en del af naturen – hvadenten vi opfatter os selv sådan eller ej. Brug derfor dette retreat som en særlig mulighed for at forene eller genforene dig med naturen, og den planet, du befinder dig på.     

 

Vi kommer til at lave yoga på jorden, under himlen – beskinnet af solen.

 

Vi kommer til at meditere i sommervarmen, og i aften-skumringen. Og vi vil meditere i sommer-natten (for dem, der har lyst).

 

Vi kommer til at bevæge os i vandet, og gå direkte til yoga eller siddende/bevægelige meditations-former, som qi gong eller zen walk.

 

Meditation, afspænding, hvile og afslapning, yoga…  Naturens enkelhed… Plads til det ukomplicerede…

 

Vi forsøger således at lære af naturen: Naturen behersker det ukomplicerede. Dét kan vi lære af naturen. Enkelhed og skønhed. De fleste af os mennesker er gode til at gøre tingene komplekse, problemfyldte og ikke altid super-skønne. Vi vil forsøge at tage naturens skønhed og enkelhed så langt ind, som vi formår.

 

Mærke skønheden i bevidstheden… Fyldes af ærefrygt af dens fænomener: lys, farver,  former, energi… Og os berøre af det hele. Måske med det resultat, at vi får endnu mere lyst til at passe på jorden, og dermed levet et mere vågent liv.


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger