Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogaferie i Thailand

Arrangør:Prana Yoga Shala
Placering:Koh Samui, Thailand
Fra:7/10/2017 kl. 17:00
Til:14/10/2017 kl. 10:00
Antal visninger:834

I oktober 2017 går turen til Koh Samui i Thailand og skønne Samahita Retreat Center. Du får en uges vinyasa- og yin yoga, ophold i virkelig lækre værelser med egne balkoner, skøn mad og mulighed for massage og andre dejlige kropsbehandlinger. 

Yogaen

Undervisningen er planlagt, så vi i løbet af ugen folder kroppen ud og får mulighed for at arbejde med styrke, stabilitet og smidighed på en måde, som du også kan inddrage i din hverdagspraksis, så du ikke bare får dejlig yoga, men også en ny forståelse for kroppen. Vi integrerer derudover en forståelse af den kinesiske fem elements-tanke i vores praksis, så vi både slipper efteråret, som vi er rejst fra, forbereder kroppen på vinteren, vi bevæger os imod, og ikke mindst nyder fornemmelsen af sommervarme, som er med os i Thailand. 

Pris

Pris for syv nætter med ophold, alle måltider og yoga: 

Earlybird-pris ved tilmelding før d. 1/4: 6800,- pr person i delt dobbeltværelse (som er et two-bedroom loft, med en seng i stuen og en seng på en hems) (Prisen stiger til 7150,- efter d. 1/4).

Earlybird-pris ved tilmelding før d. 1/4: 7700,- pr. person for et semiprivat værelse (man har sit eget værelse med separat indgang og deler badeværelse med en anden deltager). (Prisen stiger til 8050,- efter d. 1/4).

Skriv til os, hvis I er et par, der vil dele et almindeligt dobbeltværelse. Der er plads til to børn på alle two bedroom loft og semiprivate værelser!

Øvrige udgifter: Rejsen til og fra Koh Samui, samt kropsbehandlinger er ikke inkluderet i prisen. 

Tilmelding til info@pranayogashala.dk

Underviser: 

Ann-Charlotte Monrad. E-RYT 200, cand. mag./MA.

Ann-Charlotte har undervist siden 1999 og er en af Danmarks mest erfarne vinyasa-lærere. Hun er daglig leder af Prana Yoga Shala i København, hvor hun også er hovedunderviser på skolens populære 200-timers Yoga Alliance-godkendte uddannelse.  Hun er forfatter til Hvor der er stille - en moderne guide til Patanjalis Yoga Sutras.

Læs alt om turen her: http://www.pranayogashala.dk/upl/website/---/YogaretreatKohSamui2017E1.pdf

 

 


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger