Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Mindful og afstessende ferie med yoga og meditation på Lesbos, Grækenland | 20. - 27. august 2017

Arrangør:Munonne - Kirsten Slots
Placering:Molivos, Lesbos, Grækenland
Fra:20/8/2017 kl. 08:00
Til:27/8/2017 kl. 10:00
Antal visninger:653

Dyrk yoga på Lesbos, en af Grækenlands smukkeste og mest fredfyldte øer.

Oplev en afstressende ferie med yoga og meditation. På Lesbos har du de ideelle omgivelser til at regenerere krop og sjæl og vende tilbage til din hverdag fuld af energi og ny inspiration. Du får undervisning i yoga, afspænding og meditation om formiddagen. Resten af dagen kan du slappe af, nyde strandene og gå ture i de smukke omgivelser. Kom alene eller med venner og familie.

Vi bor i den hyggelige havneby Molyvos med brolagte stræder, smuk arkitektur og små taverner. Overalt møder blikket skønhed og æstetik. Landskabet er grønt og varieret med bjerge og små bugte. I løbet af ugen arrangerer vi ture i området for de der har lyst, bl.a til de varme kilder med helbredende mineralholdigt thermal vand.

Undervisningen foregår fra 9.00 – 12.00, under åben himmel på et højdedrag i en duftende pinjelund, hvor der er luftigt og svalt. De smukke omgivelser befordrer i sig selv den ro og fordybelse, der er essensen i yoga og mindfulness. Yogaferie er velegnet både for begyndere i yoga, som vil have en introduktion og for øvede, der ønsker fordybelse. Midt på ugen er der en hel fridag uden undervisning.

Yoga programmet
Ro i kroppen giver ro i sindet. Vi arbejder med lange stræk, der genopbygger kroppen uden at belaste den. Vi har fokus på åndedræt og krops bevidsthed, og plads til et grin. At være nærværende i yogaen vil også sige at acceptere kroppen, som den nu engang er og med de begrænsninger, den har. Derfor kan du sagtens deltage, selvom du har et par skavanker. Er du i tvivl kontakt underviseren. Vi starter med enkle øvelser og bygger programmet op i løbet af ugen. Kirsten har 30 års erfaring med yoga og meditation og tilrettelægger yoga programmet, så der tages individuelle hensyn. Du får inspiration til, hvordan du bedst kan fortsætte med yoga, når du vender tilbage fra yogaferie.

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/yoga-ferie-lesbos-2017.html


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger