Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Mindful og afstressende yoga og vandre ferie på Lesbos, Grækenland | 27. august - 3. september 2017

Arrangør:Munonne - Kirsten Slots
Placering:Molivos, Lesbos, Grækenland
Fra:27/8/2017 kl. 08:00
Til:3/9/2017 kl. 10:00
Antal visninger:612

Dyrk yoga på Lesbos, en af Grækenlands smukkeste og mest fredfyldte øer.    

Oplev en afstressende ferie med yoga og vandreture. På Lesbos har du de ideelle omgivelser til at regenerere krop og sjæl og vende tilbage til din hverdag fuld af energi og ny inspiration. Ugen byder på et afvekslende program, hvor du dyrker både yoga og udforsker det storslåede landskab på Lesbos til fods, med Kirsten Slots som guide. Kom alene eller med venner og familie.

Vi bor i den hyggelige havneby Molyvos med brolagte stræder, smuk arkitektur og små taverner. Overalt møder blikket skønhed og æstetik. Landskabet er grønt og varieret med bjerge og små bugte. I løbet af ugen arrangerer vi ture i området for de der har lyst, bl.a til de varme kilder med helbredende mineralholdigt thermal vand.

Yoga og Vandre ferie
Der er to ugentlige heldags ture på ca. 10 km, med stop undervejs til at nyde landskabet, strandene og god mad på lokale små tavernaer lang borte fra turist hovedstrøget. Der er både tid til at fotografere, plukke urter, spise, svømme og drikke iskaffe. Turene er ’bare-være’ ture, og det handler mere om at opleve undervejs, end at komme frem til målet. Du kan gå i dit eget tempo. Vi laver opsamlings punkter undervejs og Kirsten går bagest og sikrer at alle er med. Hvis du kun vil gå en kort tur kan du ”stå af” efter 3 km og tage båd eller taxi tilbage til Molivos. Turene kan forlænges fra 10 til 18  km, for de der har ekstra meget i benene.

Sværhedsgrad og fysisk form:
Vi vandrer på æselstier, grusveje og i strandkanten på strandsten og klipper. Stierne kan være meget ujævne, så det svarer til at gå på en dansk sten strand. Terrænet er kupperet og du skal være i ’god fysisk form’ og være sikker på benene.

Yoga undervisningen foregår fra 9.00 – 12.00 tre dage ugentlig, under åben himmel på et højdedrag i en duftende pinjelund, hvor der er luftigt og svalt. De smukke omgivelser befordrer i sig selv den ro og fordybelse, der er essensen i yoga og mindfulness. Vi  starter med enkle øvelser og bygger programmet op i løbet af ugen. Kirsten har  30 års erfaring med yoga og meditation og tilrettelægger yoga programmet, så der tages individuelle hensyn. Yoga og vandre ferie er velegnet både for begyndere, som vil have en introduktion til yoga og for øvede, der ønsker fordybelse. Midt på ugen er der en hel fridag.

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/yoga-og-vandre-ferie-2017.html


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger