Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga Retreat Grækenland m. Charlotte Fruergaard

Arrangør:HjerteAkademiet
Placering:Mileleja Retreat Center, Molivos Lesbos
Fra:18/6/2017 kl. 08:00
Til:25/6/2017 kl. 10:00
Antal visninger:377

Oplev en uge med omsorg og kærlighed gennem stilhed og nærvær, meditation og yoga.


Retreatet handler om fordybelse og nærhed til dig selv. Det handler om egen omsorg og om at lære at bruge din krop som værktøj til indre balance og et fredfyldt sind. En kontakt til den indre dybe fred der er tilgængelig for os alle, når vi stopper op og lytter indad.

Vi mødes også omkring selv kærlighed og om hvordan vi kan give os selv den livgivende kærlighed. Vi undersøger den kærlighed vi er bag alle tankerne – bag alle de historier vi ofte beskæftiger os med. Opdag hvordan mødet i din krop føre til dyb indsigt og heling  og  oplev din egen adgang til fred - under alle omstændigheder og i alle situationer. Indse hvad der menes med lykke og kærlighed indefra, uafhængig af hvem du er, og hvad end der sker.

Yoga, meditation, stilhed, selv refleksion samt en, enkelte essentielle samtaler der sender dig på din indre rejse indgår alt sammen på dette skønne retreat. Essensen fra Charlottes arbejde med HjerteAkademiet og fra bøgerne ”Det handler om kærlighed” af Charlotte Fruergaard og ”Lykken skabes indefra” af Ivan Fruergaard er en del af ugens refleksioner.

Forkæl dig selv med tid til fordybelse, refleksion, god mad og afslapning. Retreatet lægger vægt på, at du søger indre ro og indsigt. At du er i en gruppe, forpligter dig ikke til at deltage i samvær efter undervisningen, du deltager præcis som du vil.

Programmet byder på daglig undervisning, fordelt på formiddage og eftermiddage, nærmere info om tider får du dernede. Vi starter dagen med en dyb meditation, livgivende yoga samt guider en undersøgelse af den dybe iboende og allestedsnærværende fred i os alle. Derefter nyder vi værts parrets nærende vegetar brunch, med udsøgte lokale produkter, honning fra bjergene, lokale frugter samt velduftende brød direkte fra ovnen.

Vi laver yoga både indendørs og om eftermiddagen  udendørs ved den skønne strand i bugten tæt ved Milelja.

I pausen mellem vores sessions kan du blive på Mileljas smukke område, hvor du kan bade i poolen, eller besøge den skønne sandstrand hvorfra du kan vandre ind til den billedskønne havneby Molivos. Er du til terapeutiske bade kan du tage en tur i de 700 år gamle varme kilder, der beriger krop, sind og ånd.

Aften sessionen inviterer dig ind i et dybere afspændende flow eller andet fordybende kropsarbejde, samt et møde i indre fred. Herefter, kan du følges med andre ud at spise i Molivos eller tag på eventyr alene. Vi håber at du vil være med til fælles middag 2 gange i løbet af ugen.

Det kræver ingen erfaring at deltage, alle kan være med. Se inspirerende video fra Milelja Retreat Center

Praktisk info: Dato: 18.-25. juni 2017

Sted: Milelja Guesthouse, Molivos Lesbos, Grækenalnd www.milelja.com

Kursuspris: 2.800,- Prisen inkluderer ca. 25 timers undervisning, samt stor lækker vegetar brunch buffet og fri adgang til the/kaffe. Dertil kommer flybillet og ophold. Vi bor alle på Milelja Retreatcenter. Prisen på dit værelse afhænger af, hvilken kategori, du vælger, og om du ønsker at dele et dobbeltværelse eller ønsker et enkeltværelse. Fordelingen af værelser er “først-til-mølle”. Betaling af værelset opkræves særskilt ved ankomst til Milelja Guesthouse.

Afbestillingsbetingelser: Depositum refunderes ikke, men kan overføres til andre kurser/retreats.
Rejsegarantifonden: Kursus, transport og indkvartering købes separat, og arrangementet er således ikke omfattet af Rejsegarantifondens dækning.

Booking: info@hjerteakademiet.dk
Website: www.hjerteakademiet.com
Velkommen til en uforglemmelig uge!

”Med kompetence og erfaring blev jeg guidet igennem en uge i høj klasse, hvor jeg med kærlighed og rummelighed fandt ind til min indre fred. Jeg er jer dybt taknemmelig. Retreatet gav mig en indre fred, der ikke har været muligt for mig, at nå gennem årelang terapi og meditation. Retreatet åbnede op for min energi til livet og leve med det som er. Tusinde tak for en helt igennem kompetent guiding til krop og sjæl”.
Karin Tellefsen.

 

 

 

 


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet