Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

8 dage med yoga- og vandring i de spektakulære Atlasbjerge, Marokko | 10. - 17. juni 2017

Arrangør:Munonne - Bering Rejser & Jørn Nørtoft ​
Placering:Marrakech, Marokko
Fra:10/6/2017 kl. 08:00
Til:17/6/2017 kl. 10:00
Antal visninger:375

Eventyrlige Marrakech samt yoga- og vandring i de spektakulære Atlasbjerge.

Du vil få et spektakulært møde med Atlasbjergene de første 4 dage af vores tur. Vores vandreture med guide, går blandt andet gennem Ait Mizane dalen, opad små zigzaggede stier, besøg i flere Berberlandsbyer, se gamle helligdom og bestige Mt. Toubkal – Nordafrikas højeste tinde.
 
Vi kommer i løbet af ugen til at besøge kystbyen Essaouira og den røde by Marrakech. Byerne er begge på UNESCOs verdensarvsliste. Fra dag 4 til dag 7, kan vi nyde begge byers fantastiske stemninger og kulturelle som historiske opdagelser. Vi bliver indkvarteret i Riads både I Essaouira og i Marrakech.

På vores Riad i Marrakech, er der desunden tilknyttet en Spa/Hamman - så der bliver også tid til selvforkælelse.

  • Fantastisk yoga i smukke omgivelser
  • Ophold i berberlandsbyer
  • Bestig Mount Toukbal, Nordafrikas højeste bjerg, 4.167m
  • Turen starter og slutter i eksotiske Marrakech
  • Erfaren lokal bjergfører, chauffør, muldyrsfører og kok
  • 4 dages trek med helpension
  • Smuk natur og gæstfri kultur


Program:
Dag 1  Ankomst. Transfer til jeres riad i Imlil
I bliver mødt i lufthavnen. Transfer til riad i Imlil for foden af Atlasbjergene. En riad er et traditionelt marokkansk hus med en gård eller have. Huset er ofte omhyggeligt istandsat , og opholdet er behageligt, stilfuldt, luksuriøst og med højt serviceniveau. Riad’erne har skabt mange lokale arbejdspladser (og presset ejendomspriserne i vejret), og mange føler, de har en andel i riad-systemet.

Dag 2-7 Imlil til Toubkal Refuge
Efter morgenmaden starter vi turen langs Ait Mizane-dalen, hvor vi først kommer igennem landsbyen Aremd og siden til den gamle helligdom ved Sidi Chamarouch. Herfra går det opad langs små zigzaggende stier til Toubkal Refuge (3206m), hvor vi overnatter.
Dagens trek: 4-5 timer

Dag 3 Refuge til Toppen af Mt. Toubkal og tilbage til Imlil
Vi spiser en tidlig morgemad og begiver os mod toppen af Jebel Toubkal - Nordafrikas højeste tinde. Vores rute tager os langs den sydlige rute og vandreturen er relativt ligetil, selvom højden og terrænet gør turen udfordrende. Udsigten langs stierne gør, at det er det hele værd! Når vi når toppen, kan du nyde den spektakulære udsigt over Høje Atlas, sletterne ved Marrakech og helt til Sahara.

Efter turen på toppen vender vi om og går tilbage til Imlil.
Dagens trek: 9 timer

​Dag 4 Fra Imlil til Essaouira og yoga
Efter morgenmaden bliver vi kørt fra Imlil til Essaouira. Køreturen tager cirka fire timer. Når vi ankommer checker vi ind på Riad Zahra. Efter indtjekning, dyrker vi vores yoga praksis på vores Riad.

Køretur: cirka 4 timer

Dag 5 Yoga og Essaouira
Vi starter dagen med yoga, hvorefter der er tid til at udforske den flotte by Essaouira. Byen som er på UNESCOs verdensarvsliste. Sen eftermiddag dyrker vi vores yoga praksis.

Dag 6 Fra Essaouira til Marrakech og yoga
Vi starter igen dagen med yoga, efterfulgt af morgenmad. Ved middagstid køres vi tilbage til Marrakech, hvor vi checker ind på Riad Bahia Salam & Spa. Her er det tid til selvforkælelse og opdagelser i det fantastiske virvar af bla. Kultur, historie og byens souks (markeder), som er en stor del af Marrakech.
 
Dag 7 Yoga og Marrakech
Vi starter dagen med yoga, hvorefter der er tid til at udforske de mange ting, som Marrakech har at byde på. Om formiddagen får vi en guidet tur rundt i byen, hvor vi besøger monumenter, souks og Jamaa El Fna-pladsen. Sen eftermiddag dyrker vi vores yoga praksis
 
Dag 8 Hjemrejse
Efter morgenmanden siger vi farvel ti Marokko. Transfer til lufthavnen og hjemrejse.

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/br---marokko-juni-2017


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger