Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yin Yoga Retreat i Sintra, Portugal | 1. - 7. oktober 2017

Arrangør:Munonne - Yinpower ved Kristine Marie Rost & Bering Rejser
Placering:Sintra, Portugal
Fra:1/10/2017 kl. 08:00
Til:7/10/2017 kl. 10:00
Antal visninger:690

Vi kan tale os nok så meget ud af og ind i alle ting. Nogle gange bliver der talt så meget, at ord forsvinder og vores evne til at lytte svinder ind. Så meget tale at vi ikke engang kan høre os selv. Tankerne farer rundt i hovedet, alting synes uden hoved og hale. Nattesøvnen er ofte tiltrængt, men sjældent føler du dig udhvilet. Vægten svinger, motionen udføres for at holde maven flad, lårene slanke og røven fastere. Fordøjelsen er ustabil, måltider springes over, juicer her og der, men blodsukkeret kan ikke følge med og giver i stedet “cravings”. Lunten er kort, humøret højt i solskin, men på gråvejrsdage synes alting håbløst. Beslutning om jobskifte, flytning, shopaholic, tristhed, frustration over ex’en, frygt for fremtiden og sådan er der så meget, når krop og sind er i ubalance.

Yin yoga retreat er 7 dage med 3½ times yin yoga, meditation og åndedrætsøvelser. Et intenst og omsorgsfuldt forløb til at styrke din evne til at se det smukke i livet også på en regnvejrsdag.

Det er ren yin yoga der vil give harmoni mellem krop og sind. Yin yoga kan, med et intenst forløb som et retreat, sætte spor så dybt, at du efterfølgende nemmere og hurtigere vil kunne finde denne harmoni og indre styrke, når du i hverdagen ikke altid kan finde tid til 1½ time på måtten, men måske bare 15-20 min.

Yin yoga kan styrke vores evne til at være i hverdagen og i livet med de udfordringer det giver os løbende. Yin yoga emotion retreat kan påvirke din evne til

  • Tanker som ydmyghed, tålmodighed, tilfredshed og glæde
  • Handlinger som venlighed, ærlighed, gavmildhed og meningsfuld tale
  • Hvordan du agere overfor dine omgivelser som respekt, tilgivelse, taknemmelighed og loyalitet
  • Tone og styrke hele din krop
  • Giver mening som inspiration, hjælpsomhed og mod
  • Styrker din omstillingsevne, fleksibilitet og spontanitet – evnen til at se lysere lettere på livet
  • Nærvær med os selv og andre, styrke empatien og evnen til anderkendelse af os selv og andre


Yin yoga er så meget mere end en smidig krop. 7 dage med 3½ times fysisk udførelse af stillinger i yin yoga, der er nøje sat sammen til at styrke din krop og dit sind. Yin yoga er målrettet arbejdet med bindevævet som fylder 70 procent af din krop. Nervesystemet flyder gennem bindevævet og når kroppen eller sindet oplever stress trækker bindevævet sig sammen. Når bindevævet knuder sammen efter fx skader, traumer, overbelastning, chok, sygdom, brud eller operation svækkes immunforsvaret, nattesøvnen, fordøjelsen og vores evne til at træffe beslutninger, holde fast i forhold, mål og os selv.

Yin Yoga retreatet er sat sammen på en sådan måde, at du kan opleve en følelse af lethed og befrielse når kosten, skemaet for de enkelte dage og indholdet skriger ferie og samtidig stemmer overens med TCM’s (Traditional Chinese Medicine) forskrifter. Det betyder, at dagen starter forholdsvis tidligt med åndedrætsøvelser og yin yoga, inden en god stor morgenmad, hvor du også kan lave dig en sandwich på groft brød til at tage med på tur. Der er rig mulighed for at gå tur langs strandene, sidde på kaffebar eller cykle en tur i skoven på lodgens mountainbikes af mærket Scott. Frokosten kan du smøre ved morgenmaden eller spise ude på en af de mange gode restauranter, der bugner med frisk fisk og skaldyr. Sidst på dagen er det tid til 1½ time yin yoga, inden vi kan sætte os til bords. Middagen vil bestå af et let aftensmåltid som suppe, risotto med salat og brød til. Dette for at din krop ikke skal bruge kræfter på at fordøje tre retter hele natten.
 

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/br---portutal-yin-yoga-2017


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger