Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Beginners Mind – meditation i bevægelse

Arrangør:Mindful Coaching & Yoga - Mille Hvidbak
Placering:Aarhus C
Fra:28/5/2017 kl. 16:00
Til:28/5/2017 kl. 18:00
Antal visninger:288

Det er nemt at gå på autopilot – også i yoga. Det eksplicitte formål med yoga er at flytte opmærksomheden ned i din krop og at opleve stillingen indefra. Men som alt andet, så får dit hovede hurtigt styr på konceptet, og du foregriber nuet og falder tilbage på det, du mener at vide. Du har jo lissom været der før.

Kender du det: din yogalærer siger ordene ‘Setubandh Asana’ (skulderbro), og i næste øjeblik står du i stillingen. Måske havde du ikke engang tid til at høre instruktionen færdig. “Yes, jeg kender den dér. Jeg er allerede i mål!” Din mave og dine hofter er løftet mod loftet. Setubandh Asana, tjek.

Så hvordan kan vi holde opmærksomheden åben?


BEGINNERS MIND
På den her Mindful Yoga-Workshop skal vi lege med at kultivere ‘Beginners Mind’. En af de syv Mindfulness-forholdemåder. Beginners Mind handler om at udføre det velkendte, som om det var første gang.

Vi indleder med en åndedrætsøvelse, der beroliger nervesystemet. Fortsætter med yin-inspirerede øvelser, hvor vi lader langsomheden lede os ind i den undersøgende intention, som er fokus for klassen. Herefter veksler vi mellem meditative slow flow-sekvenser og decideret slow motion, som er et fantastisk mode til at opleve nogle af de ellers fuldt automatiserede opmærksomheds-processer. Undervejs flyder vi ind i en række balancestillinger, hvor den indre kalibrering er dejligt nem at tune ind på. Vi skal selvfølgelig slutte af med en afspænding, hvor jeg hjælper dig til grounding med en helt simpel håndspålæggelse.DET PRAKTISKE
Workshoppen finder sted søndag d. 28. maj kl. 16-18. Vi mødes i stemningsfulde Center for sind og krop i Frederiksgade 74A. Centeret har alt det udstyr, vi skal bruge + et omklædningsrum.

Workshoppen koster 150 kr. Der er plads til 8 deltagere og salget lukker søndag d. 14. Maj. 

Du tilmelder dig med en besked, afventer mit svar og betaler via MobilePay på 2972 2887.


KH/Camilla


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger