Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga-Detox Weekend

Arrangør:Prana-Yoga
Placering:Dybvad
Fra:28/6/2018 kl. 17:00
Til:1/7/2018 kl. 11:00
Antal visninger:667
På smukke Vesterskov i Dybvad afholdes en forlænget weekend i selvkærlighedens tegn - udrensende yoga, healende natur, sunde juicer til cellerne og godt selskab.

Du kommer til at give din fordøjelse en, sandsynlig, tiltrængt pause med en 4 dages juice-detox.

(Der vil dog være mulighed for en snack, hvis du har brug for det)
 
Juicerne er selvfølgelig økologiske og koldpressede. Alle dine celler vil juble.
 
Der vil være udrensende yoga hver morgen og blide stræk, åndedrætsøvelser og meditation hver aften. Mini-retreatet afholdes på Vesterskov i Dybvad.

Der er jublende ankomst torsdag ml. kl. 16.30 og 17.00

Der er tårevædet afsked søndag d. 1. juli kl. 11.00

......

Da du er i udrensning, gør du bare alting i dit eget tempo. Du mærker efter i kroppen, og har du lyst til at gå en tur i skoven alene eller ligge og gemme dig under dynen, så er det dét, du gør. Alt herunder er bare forslag...

......

Eksempel på dagsprogram:

08.00: Morgendrik

08.30-09.30: Yoga

09.30-10.00: Morgenjuice

10.30-13.00: Mulighed for at nyde naturen, vandre, ride, slappe af eller karma-yoga, behandlinger såsom massage, akupunktur, clairvoyance og healing

13.00-13.30: Juice

13.30-16.30: Mulighed for at nyde naturen, vandre, ride, slappe af eller karma-yoga, behandlinger såsom massage, akupunktur, clairvoyance og healing

16.30-17.30: Yoga

18.00-18.30: Juice

19.30-21.30: Aktivitet såsom oplæg om Ayurveda, udrensning, mm, kreative sysler eller spirituelle film

21.30-22.00: Aftenmeditation

22.00: Godnat

......

Hver aften efter vores juice vil der være en aktivitet.

Torsdag: Velkomst & Præsentationsrunde

Fredag: Hvorfor detoxe? Syre-base balance og inflammation. Herefter mulighed for kreative sysler.

Lørdag: Ayurveda: Hvad er din Dosha? Nedtrapning og evaluering, herefter film

........

Der vil være karma-yoga dvs. vi ville sætte stor pris på, hvis du vil give en hånd i køkkenet med at snitte grøntsager og lave juice. Det vil dreje sig om en times tid i løbet af weekenden.

Vi sover i køjesenge på 6- og 8-mandsværelser, men da der er mange værelser, er I sandsynligvis max 2-3 personer på hver værelse. Der er bad og toilet på alle værelser. Der er mulighed for enkeltværelse til en ekstrapris af 300,00 kr og 2-mandsværelse til kr. 150,00 ekstra pr.person. Overfør det fulde beløb og skriv i kommentarfeltet, hvis du ønsker enkelt- eller 2-madsværelse og med hvem.

Du vil ugen inden retreatet få tilsendt praktisk info og nedtrapningsguide, så du får mest muligt ud af dit ophold.
Pris: Kr. 2600,00

NB: Du kan ikke bruge rabatkode her

NBB: Har du først mulighed for at komme fredag, er du stadig meget velkommen.



Tidligere deltageres oplevelser:

Vibeke: Alt i alt nogle super dejlige dage for mig og de fire dage syntes jeg var passende. Det hele svingede. Jeg nød opholdet, juicerne og velværet over alle de gode ting jeg gjorde ved og for mig selv og ikke mindst alle de søde mennesker jeg var omgivet af i de fire dage. Jeg havde eneværelse og det nød jeg. Jeg syntes det var en god ide at vi var med i køkkenet til at lave juicerne. Nød også stilheden i de 10 min. medens vi drak juicerne. Hele området omkring lejerskolen var jo fantastisk og stilheden i sig selv var herlig.

Astrid: Først og fremmest – tak for en dejlig weekend!  Jeg elsker den ro og grounding din yoga giver mig. At I fandt mulighed for en ridetur var bare fantastisk!

Helle: Jeg nød yogaen rigtig meget, synes den var skøn og veltilpasset.  Der var ro til refleksion og fokus indad. Jeg følte ikke sult men en ok træthed, som var en “lise” for min sjæl. Jeg sank ned i den fysiske oplevelse, som var mild og blid for mig, jeg gik med dét, som kroppen fortalte mig og fredag formiddag, efter en skøn rolig spadseretur, lagde jeg mig på sengen og sov den skønneste og mest afslappede time i lang tid – helt afspændt i min ellers ømme lænd. Oplevede derfor også at da jeg vågnede til en smuk lys blå himmel og sol lørdag morgen, så var jeg næsten euforisk glad, træt, men dog let i kroppen... Gik en smuk tur, efter morgen shot og skøn yoga under åben himmel. Yogaen under åben himmel var udover skøn og fysisk og akkompagnieret til varmen med solens stråler - dybt meditativt! Det, at ligge på jorden og sanse duften af hyldeblomst, lærkesang og når man åbner øjnene, så ser man direkte op i små vat totter på en ellers smuk blå sommermorgen himmel.... Lykke og dyb taknemmlighed! Kort og godt, jeg kom hjem, var træt på en god måde og havde rigtig meget energi efterfølgende, så I gør det godt og jeg er klar!

Mai: Omgivelserne var fantastiske, sikke en ro, perfekt placering. Vigtigt, for mig at have ene værelse og eget toilet og bad. Gode juicer, ville dog gerne have haft olie i alle dagene. Yogaen  var god. Du er god til at få en til at føle sig tryg og give ro. Gav inspiration til nye ideer og små livsstils ændringer. Tina gjorde også en fantastisk stykke arbejde, både med juicer og sit selskab. Er klart med en anden gang.



Johanne: Absolut dejlig yoga både inde og ude.

Jeg synes det var nogle skønne rammer og omgivelser. Gåturene og det grønne areal udenfor var super flot. Vesterskov var også fin synes jeg. Dagens program var super organiseret. Synes det passede fint.

Jeg har været på et retreat som, for mig, var grænseoverskridende men meget meget givende på mange områder.

Fremmede mennesker vidste sig at være rummelige, kloge og skønne mennesker, som gav mig ny energi og lyst til at lære.

Juicen blev bedre for hver dag hvilket også gjorde noget for krop og sind.

Forståelse for udrensningen, og at blive mindet om, at sætte pris på dem der har sået frøene.

Yogaen og tiden til bare at være mig, gav mig en følelse af ro og lethed.

Retreatet gav mig: Ro til bare at være.

Charlotte: Tak for sidst. Skøn tur med dejlige damer :-) Som altid er du en Weltklasse-yogainstruktør. Lækker beliggenhed. Og virkelig super, at der var mulighed for at bo på værelse to og to.

Bliv kontaktet




Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet






FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger