Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 52639098

3 pladser tilbage! Yogaretreat på Skiathos, Grækenland 9-16 september 2017

Arrangør:Evi Xiromeriti
Placering:Skiathos, Grækenland
Fra:9/9/2017 kl. 09:00
Til:16/9/2017 kl. 09:00
Antal visninger:805

Hiv en uge ud af kalenderen og tag med til den smukke græske ø Skiathos for at nyde det gode liv og fordybe dig i din yogapraksis- eller grib chancen for at udvikle én! Alle er velkomne til at deltage- uanset alder, kondition eller erfaring med yoga.

Yin og Yang Yoga

I denne yogaretreat er der plads til både en dynamisk, Yang praksis og en stille Yin praksis i en herlig blanding. Du får mulighed for at dyrke yoga 2 gange x 1,5 time om dagen - både om morgenen inden morgenmad og om eftermiddagen inden aftensmad. 

Morgenyoga: Vi starter dagen med guidet meditation og åndedrætsøvelser efterfulgt af en Yang praksis der vækker energien i kroppen, opbygger styrke og vitalitet, og forener bevægelse og åndedræt i en flow i langsomt tempo med grundig instruktion.

Eftermiddagsyoga: Vi skifter gear til en healende, meditativ yin yoga praksis med fokus på ro og fordybelse. De dybe, lange stræk kan forløse fysisk og psykisk stress samt spændinger på et dybere plan. Vi vil typisk afslutte med Yoga Nidra (guidet afspænding).

Den Grønne Ø

Skiathos hører til ø-gruppen Sporader og ligger i Det Ægæiske Hav, tæt på fastlandet. Skiathos er kendt blandt grækerne som «Den Grønne Ø», og har været det sted, hvor de selv har foretrukket at holde ferie, primært på grund af øens varierende natur med frodige skove, et kuperet terræn, og ikke mindst et stort udvalg af smukke strande-der er over 60 forskellige af slagsen! Øens relativt beskedne størrelse er en anden grund til, at stemningen på øen er intim og autentisk.

Vi vil bo i Megalli Ammos, som betyder ”den store sandstrand” og ligger ca. 1 km fra Skiathos by. Skiathos by er en hyggelig havneby med gammeldags charme, hvor man kan finde et stort udbud af restauranter, caféer og butikker. Vi vil opholde os i Villa Ella og Studios Spiridoula i fredelige og grønne omgivelser. Vores yoga vil primært finde sted i Studios Spiridoula baghave eller nede ved stranden.

I Studios Spiridoula kan man bo i separate feriehuse til 2 eller 3 personer helt tæt på vandet! Villa Ella tilbyder dejlige værelser til 1 eller 2 personer- og en fantastisk udsigt over Skiathos! Alle feriehuse og værelser har køleskab, mini køkken og køkkenudstyr samt egen balkon/altan. 

Lidt om det praktiske

Vi vil flyve direkte fra København til Skiathos med SAS charter. Man har mulighed for at bo alene eller dele værelse/ feriehus med 1 eller 2. Den samlede pris for yoga, flybilletter og ophold per person ser således ud:

Enkeltværelse (Villa Ella): 7.300 kr per person
Dobbeltværelse (Villa Ella) eller feriehus til 2 (Studios Spiridoula): 6.500 per person
Feriehus til 3 (Studios Spiridoula): 6.000 kr per person

*** Der er begrænset antal pladser (max. 15 deltagere) og der er tilmeldingsfrist den 1. juni. Turen plejer dog at være udsolgt ret hurtigt, så man skal være hurtig hvis man vil sikre sig en plads. Ved tilmelding betales 1.900 kr i depositum til kontonummeret 0274 4594711041. Depositum refunderes ikke ved afbud, med mindre du har fundet en anden der kan overtage din plads. Restbeløbet skal indbetales inden den 1. juni. 

*** Her er nogle nyttige links om


-Skiathos: http://en.wikipedia.org/wiki/Skiathos

-Villa Ella: http://www.villaella.com/ 

-Eviyoga: https://www.facebook.com/yogaevangelia/


Info/tilmelding: e.xiromeriti@gmail.com


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet