Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

YOGAFERIE I PORTUGAL

Arrangør:Pia Due
Placering:Moncarapacho
Fra:9/9/2017 kl. 17:00
Til:16/9/2017 kl. 10:00
Antal visninger:601

En YOGAFERIE i det skønne sensommervarme Portugal er en rigtig dejlig måde at lade op til vores breddegraders efterår og vinter!

Mindfulness er selve hjertet i yoga, fordybelse og indre ro, livsglæde og nærvær er i centrum på denne Yogaferie i Portugal.
Gennem 3-4 timers daglig yogaundervisning i 6 dage kan du lægge grunden til din yogapraksis hjemme og gå dybere med den træning, du allerede har. Asanas, pranayama, yoga nidra og meditation sammen med vandreture, afslapning ved svømmebassin og inspirerende samvær med ligesindede - er nogle af ingredienserne på din Yogaferie i Portugal.

Med dig hjem fra en uge med yoga og meditation får du en større indsigt i din natur, fødderne på jorden og himmelsindet mere åbent!

Yoga starter, der hvor du ER, derfor kan alle deltage udanset alder og erfaring med yoga. Pia Due har undervist i yoga i over 40 år og var en af de første i Danmark, der i 1998 etablerede yogaferie i Portugal og Provence. Så du er i gode erfarne hænder under yogaferien!

STED. Yogaferie i Portugal holdes på en meget smuk ejendom ved den fantastiske Atlanterhavskyst ,QUINTA DA FONTE . Deltagerantallet er begrænset til 8 for at give alle et skønt værelse og god plads! Der er svømmebasin til huset og en fin lille by med gode cafeer og restauranter i gå-afstand.

Pia har boet i området og taler portugisisk!

Der er 6  eneværelser og  og et hus med dobbeltværelse med 2 senge, og det er efter først-til-mølle princip!

PRISER  .Kursus/undervisning  2900 kr

Ophold på Quinta da Fonte 260 € (ca 1950 kr)

Brunch og velkomstmiddag 85 € (ca 640 kr)

Fly 1800-2800 kr retur

Kursusprisen betales ved tilmelding til Pia Due.

Ophold og brunch og velkomstmiddag betales ved ankomst. Fly betales til flyselskabet.

Kursusprisen dækker  2 gange yogaundervisning dagligt i 6 dage, ca 20 timer og en guided vandring med meditation i det spændende landskab.

Der kan i ugens løb arrangeres middag på stedet, I området er der desuden mange gode og billige små restauranter.

Du sørger for transport til og fra kursusstedet. Der kan arrangeres afhentning i Faro lufthavn, hvortil der er billige fly fra København og Billund. Se desuden www.yogaferie.dk, hvor der er links til transport.

En yogaferie i Portugal  giver dig fordybelse, ro og velvære samt åbner styrke og glæde i krop og sind, der holder sig langt ud over yogaferie-ugen!

Kig også ind på hjemmesiden www.yogaferie.dk


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger