Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Kærlighed, Sexualitet & Tantra for par

Arrangør:ZenDanmark
Placering:Møn Retreat Center, Vollerupgade 2 4792 Askeby
Fra:24/11/2017 kl. 15:00
Til:26/11/2017 kl. 14:00
Antal visninger:458

3 dages workshop med Ruth Skovgaard (hovedunderviser), Nikolaj Bruun & Kathinka Søndergaard

Tantra er oprindelig en østlig praksis, som indeholder udfoldelse af fysiske, emotionelle og spirituelle udvekslinger med en partner.


Tantra er en rejse ind i sindet via forskellige teknikker, som dybest set handler om at sige ja til det, der er, og byder på teknikker til at udtrykke, forstå og acceptere det, som igennem livet udfoldes - bevidst eller ubevidst.

I samliv mellem to mennesker er det oftest kærlighed, som fører til beslutning om leve sammen, og mange par ved, at kærligheden er der som en strøm gennem samlivet. De erfarer også, at dens udtryk ofte begrænses af konflikter, modsætninger og uformåenhed, så kærligheden tilsyneladende ind imellem dør, når hverdagen folder sig ud.

Tantra er et dybdegående bud på, hvordan det er muligt at rumme modsætninger, ubehag og kedsomhed. Det er en mulighed for at opnå ekstatisk nydelse og giver flere veje til at udtrykke og fastholde kærlig kontakt.

At praktisere tantra er at fordybe sig i mødet med sin partner uanset, hvad der udtrykkes eller undertrykkes. Det er en vej til mere åbenhed i forholdet. Tantra har dybe rødder i det meditative.


På denne 3-dages workshop vil der, ud over undervisning i tantra, blive mulighed for også at stifte bekendtskab med yogaens blide og sensoriske tilgang, hvor bevægelse skaber en direkte kontakt til indre spændinger og fastlåsthed. Der vil desuden blive tilbudt meditation både morgen og aften.

Således vil vi på workshoppen anvende de kendte praksisser, der traditionelt har hjulpet mennesker til at åbne hjertet og sindet til en større forståelse af sig selv og den verden, vi alle er en del af.

hent fuld workshopbeskrivelse her http://nikolajbruun.com/wp-content/uploads/2017/02/Tanta-for-par_nov2017.pdf


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet