Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Afslappende eksklusivt yoga- og sparetreat i Salou, Spanien | ​25. april - 2. maj

Arrangør:Munonne - Soulcare Living ved Michael Besander
Placering:Salou (Costa Dorada) Spanien
Fra:25/4/2017 kl. 08:00
Til:2/5/2017 kl. 10:00
Antal visninger:266

Et Yoga/Spa retreat til Salou Spanien med masser af forkælelse.
Dette er ingredienserne for alle vores Yoga rejser. Disse ture vil blive afholdt i forår og efterår, på en af vores mange charmerende og hyggelige Haciendaer / Hoteller.

Lige fra det øjeblik du ankommer til lufthavnen, byder vi dig velkommen og sørger for, at du kan slappe af og nyde din ferie. Afslapning, Yoga og spa og samt unikke personlige oplevelser . Uanset om du er nybegynder eller professionel, kræver det ingen særlige færdigheder / forudsætninger for deltagelse. Du er i trygge hænder og vil få al den hjælp du har brug for.

Der undervises dagligt i Meditation & Hatha yoga i tiderne 08.00 - 10.00 samt 17.00 - 19.00.

Underviser - Kirstine Watson:
Kirstine er oprindeligt uddannet Psykomotorisk terapeut, dap (afspænding og bevægelsesspædagog), og har herefter uddannet sig videre inden for åndedrætsterapien (Source creative life system) i Danmark og som facilitator i multi-inkarnationsterapi efter Chris Griscoms metode i New Mexico, USA.. Hun har siden 1997 fungeret som clairvoyant rådgiver og udviklet sit medieskab på det engelske spiritistiske Arthur Findlay college i Stansted.
Kirstine har siden barn og igennem sin opvækst været stærkt optaget af den åndelige verden og har efterfølgende i sit voksne liv meget intenst arbejdet med sin personlige og spirituelle udvikling.

Siden 1992 har hun arbejdet med egen praksis og kursusvirksomhed herhjemme og i Sverige:
– Ledet .”Ge din kropp en chans” kurset og kurset “Breathwork”.
– Fungeret som lærer på uddannelsen til multi-inkarnationsterapeut.
– Uddannet clairvoyante rådgivere fra 2000-2003.

Hun har praktiseret Kriya yoga siden 2008 og er videre uddannet i multi style yoga fra yogi Nisarga og Kranti skole i Indien. Kirstine har undervist elever siden 1991 og arbejdet med klienter på mange planer.

Indkvartering:
Det 4 stjernet Hotel Estival Park Salou er et af de mest komplette resorts ved Middelhavskysten. Inden for hotellets område på 9.000 kvm finder I et væld af sports og fritidsfaciliteter, swimmingpools og restauranter. Det åbne buffetkøkken er omhyggeligt udvalgt til at give jer en varieret og spændende kost på ferien. Hele Estival Park område på 9000 kvm, er opbygget med små hyggelige gangstier, som fører jer ned til den skønne strandpromenade.

Hotellets stolthed er det enorme AQUUM spa-, fitness- og wellness-center, 4.000 kvm med det ypperste inden for wellnessbade, spaområder, fitnessmuligheder, kropsterapi og behandlinger. Som gæst med Soulcare Living har I daglig adgang til dette unikke tempel af velvære. Underetagen er et sandt vandparadis af pools med temperaturer fra 30 til 36 grader og et væld af fontæner, vandfald, hydromassage, modstrøm, fodbad og andre funktioner. På overetagen finder I den spændende thermalzone med sauna, dampbad, isterningekar, infrarøde varmebænke, maya vandtåger, japanske klippebad og zen-område med troperegnsmassage.

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/sl---yogaferie-salou---spanien-2017


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger