Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga Rejse til Grækenland

Arrangør:yogawinni.dk v/ winni Petersen/Spies rejser
Placering:UDSOLGT
Fra:1/10/2017 kl. 06:00
Til:8/10/2017 kl. 23:30
Antal visninger:470

Yogarejse til Rhodos med Winni Petersen

1/10 - 8/10 2017
7.995,- pr. person incl. Direkte fly med mad og 30 kg. bagage - Bus fra lufthavn til hotel og retur - Hotel - samt 2 X 1,5 times Yoga undervisning dagligt samt en vandre/udflugt tur også med Winni

Afrejse fra København og Billund

Rejs med yogalærer Winni Petersen til Rhodos, hvor det lækre voksenhotel Sunprime Miramare danner rammen om en uge i yogaens tegn.

Tilmeld

Program

På rejsen dyrker vi Yoga to gange dagligt af ca.1½ times varighed  – ved solopgang og sen eftermiddag. Yogaen vil være baseret på Hatha Yoga, Yin Yoga, meditation, åndedrætsøvelser samt afspænding. Rejsen bliver fyldt med fordybelse og nærvær, hvor vi mærker steder i kroppen og sindet, som vi måske aldrig tidligere har mærket.

Hvad enten du er mand/kvinde, ung/ældre, med/uden skader, smidig eller stiv som en pind – så vil der være plads til dig på holdet! Programmet sammensættes, så alle får noget ud af det.

Undervisningen foregår udendørs på græsset eller på stranden.

Vi vil maks. være 20 Yogier.  Der er rig lejlighed til at være social, vi spiser sammen morgen og aften i den hyggeligt indrettede restaurant hvor der bl.a. serveres lokale retter. Har du mere lyst til at have tid for dig selv, er der også gode muligheder for det. Hotellet byder endvidere på en skøn spa afdeling med massage.

 

 

Hotelinformation

Vi bor på voksenhotellet Sunprime Miramare. Det store hotelområde strækker sig over godt 1 km med gangstier, der bugter sig gennem en frodig have. Lave lejlighedsbygninger og bungalows ligger spredt på området. I hotellets spaafdeling tilbydes en række velgørende behandlinger, og der er også tid til at koble af i en liggestol og nyde den fantastiske udsigt over havet.

 

 

Instruktør på rejsen

Din Yogalærer på rejsen er Winni Petersen, hvis undervisning er baseret på Hatha Yoga. Winni har taget  E-RYT 500 i Indien, som er den højeste Yogalæreruddannelse, man kan tage, hun deltager løbende i Yogakurser både i Danmark og i udlandet. Winni har sit eget Yogastudie i Solrød, og har stor erfaring med Yogarejser, du vil altid føle dig tryg og godt tilpas i hendes hænder.

Praktisk info

Prisen er 7.995,-  pr. person


I prisen indgår:

  • Fly med Thomas Cook Airlines t/r
  • Mad ombord
  • 30 kg bagage på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt 1-værelses Junior Suite med balkon eller terrasse
  • Seks dages yogaprogram

Afrejse fra Billund 1/10 kl. 06.00, ankomst på Rhodos kl. 10.35
Hjemrejse fra Rhodos 8/10 kl. 23.30, ankomst i Billund kl. 02.10

Afrejse fra København 1/10 kl. 07.10, ankomst på Rhodos kl. 11.35
Hjemrejse fra Rhodos 8/10 kl. 23.40, ankomst i København kl. 02.15


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet