Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Fordybende og mindful yogaferie til Lesbos, Grækenland | 17. - 24. september 2017

Arrangør:Munonne - Dyssekilde Yogacenter ved Karina Helsted
Placering:Molivos, Lesbos, Grækenland
Fra:17/9/2017 kl. 08:00
Til:24/9/2017 kl. 10:00
Antal visninger:449

Karina Helsted Moe tager tager dig på en indre rejse, som arbejder dybt gennem kroppens forskellige lag. På ferien kommer du til at møde alle sider af yogaen. Der hvor det er stille og indadvendt, der hvor du får løsnet dybt til dit åndedrættet samt yoga, der udfordrer og styrker din krop og giver dig sved på panden. Vi arbejder med mindfulness meditation, visualiseringer og afspænding både på morgen og eftermiddagsklassen.

Du undervises fire timer dagligt undtagen på ankomst- og afrejsedagen. To af dagene er der fri eftermiddage, hvor du kan tage på udflugt.

Morgenen starter stille med en halv times meditation og åndedrætsøvelser. Derefter laver vi solhilsen og mere dynamiske yogaøvelser (vinyasa flow), som går videre ind i de klassiske hatha yogastræk. Om eftermiddagen har vi et særligt tema for hver klasse, hvor vi arbejder med et bestemt område i kroppen ud fra kroppens syv energicentre. I yogaøvelserne lærer du at slippe spændinger ved brug af åndedrættet og bioenergetiske øvelser. Det er en helt ny måde at anskue kroppen på, og det betyder, at der frigøres en masse ny energi, som måske længe har været bundet i kroppen i form af en spænding. Om eftermiddagen bruger vi minimum en halv time på afspænding, meditation og visualiseringer. Midt på ugen har vi en dag med stilhed, og samme dag er der mulighed for at tilkøbe en gruppe-åndedrætsterapisession for 200 kr.
Sidst på ugen får du et yogaprogram, så du kan forsætte derhjemme. Kurset er velegnet til både begyndere og øvede, og det tilrettelægges, så der tages individuelle hensyn.
 
Der vil være mulighed for at få behandlinger af: Mette Jacobsen, Body-sds-terapeut på yogaferien. Det er en behandlingsform som løsner dybt i kroppen, og som tager udgangspunkt i de problematikker, der måtte være.
 
Program
4 timer om dagen. (2 timer formiddag og 2 timer eftermiddag).
Der vil være 2 frieftermiddage i løbet af ugen, hvor der én af disse dage arrangeres en vandretur. ​

Underviser: 
Karina Helsted Moe - 
Fysioterapeut/Psykoterapeut/Yogalærer

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/dy-lesbos-2017


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger