Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Ayurveda yoga retreat med Rikke Hansen, Kovalam Beach, Kerala, Indien | 24. februar - 11. marts 2018

Arrangør:Munonne - Grace Tours og Rikke Hansen
Placering:Kovalam Beach, Kerala, Indien
Fra:24/2/2018 kl. 08:00
Til:11/3/2018 kl. 10:00
Antal visninger:458

Trænger du til to ugers forkælelse? To uger til at komme mere i kontakt med og balancere krop og sind? Nogle kommer med specifikke skavanker, de vil have bearbejdet eller har brug for rekreation efter et sygdomsforløb. Andre rejser blot med for at opnå mere velvære i krop og sind.
Dagene starter med to timers yoga og meditation ledet af Rikke Hansen fra Sanum yoga. Yogaen tilpasses efter deltagernes formåen, og alle har mulighed for at følge med.

Yogaen efterfølges af ayurveda på Dr. Unnis klinik, kun 5 minutters gang fra hotellerne.
Rikke vejleder undervejs, så du får mulighed for at sætte ord på det der sker og få en mental forståelse for processen. Helt bevidst er der ikke indlagt en masse aktiviteter og udflugter i programmet, da både yogaen og behandlingen kan gøre dig mør.

Du vil opleve, at du indimellem bare har brug for at sidde et skyggefuldt sted og læse, slikke sol på stranden, gå en tur i de nærliggende landsbyer eller bare sidde og kigge ud i luften og lave absolut ingenting.

De dage, hvor du oplever, at du har masser af energi og endorfinerne får frit løb, er der dog rig mulighed for at tage af sted på små udflugter. Du kan besøge hovedstaden i delstaten Kerala, Trivandrum, kun 30 minutters kørsel fra Kovalam Beach eller tage på en lille backwater sejltur.
Samværet med de andre i gruppen er berigende under forløbet, og der bliver altid knyttet nogle gode bånd og nye venskaber.

Rikke Hansen har ledet vores rejser i ti år og er mere end kompetent. Mange synes, det er rart, at der er en god vejleder, man kan henvende sig til på ayurvedarejsen. Én, som har et godt kendskab til yoga og ayurveda og som kender omgivelserne og ved hvad, der typisk dukker op af fysiske og psykiske reaktioner undervejs. Når man arbejder med sig selv, dukker der uvægerligt ting op, som indimellem kan opleves lidt voldsomt og det kan være rart at vende det med en som kender til processerne. 

Typisk dagsprogram:
kl. 06.30-08.30: Morgenyoga og meditation
kl. 09.00-10.00: Dejlig morgenmad
kl.10.00-18.00: Ayurveda og tid til refleksion, læsning, strand og andet
Aften: De, som har lyst, spiser fællesmiddag.

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/gt---indien-rikke-feb-2018


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger