Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga og vandretur til de betagende Atlas bjerge i Marokko | 26. april - 2. maj 2017

Arrangør:Munonne - Up Dog Yoga ved Cecilie Svendsen
Placering:Marrakech, Marokko
Fra:26/4/2017 kl. 08:00
Til:2/5/2017 kl. 10:00
Antal visninger:216

The High Atlas er den største bjergkæde i Nordafrika og samtidig nok den smukkeste og mest spændende del af hele Marokko. Bjergkæden strækker sig over 2.450 km gennem Marokko, Algeriet og Tunesien. Dens natur er storslående og indeholder l landsbyer hvis måde at leve på næsten ikke har ændret sig i århundreder. Bjergene er hjemsted for de indfødte Berbere der har beboet Marokko i mindst 5000 år. Det fascinerende ved berberne er, at de har formået at bevare deres unikke sprog og kultur. 

Yoga og vandring
Vi starter hver morgen med en lang yoga praksis, som vil veksle imellem en opbyggende, forløsende yin yoga praksis og en lækker flydende styrkende og afbalancerende hatha yoga praksis. Alle kan deltage i yogaen, da den vil blive guidet sådan at alle kan være med uanset niveau.

Vores vandreture tager os fra landsbyen Imlil gennem stier til frodige æbleplantager og valnødde lunde, til andre små landsbyer, hvor du vil få et indblik i en livsstil, der knap nok har ændret sig i århundreder, og hvor traditionelle værdier og gæstfrihed har været stort set upåvirket af omverdenen. Alle vandreture er med lokal guide.

Daglig tidsplan:
08.00 - 10.00 lang morgen yoga praksis/meditation/pranayama 
10.00 - 11.00 Morgenmad
12.00 - 15.00 Vandring
15.00 - 18.00 Fri tid til at slappe af
18.00 - 19.00 Aftensmad

En dags tur til Marrekech
På 3 dagen tager vi en tur til Marakesh.
Efter vores morgen yoga praksis og morgenmad kan dem som har lyst, tage en tur med ind til storbyen Marrekech. Her kan du vælge at gå alene omkring og opleve byen, eller blive sammen med gruppen, alt efter dit behov. I Marrakech får du muligheden for at opleve souken. Som er et virvar af gader, gyder og smalle passager med tusindvis af små butikker. Her kan man finde alt lige fra slangetæmmere og aber til smukke lamper og farverigt træhåndværk, æsker og smykker. Ja alt hvad hjertet begærer.

I Marrakech får du muligheden for at opleve souken. Som er et virvar af gader, gyder og smalle passager med tusindvis af små butikker. Her kan man finde alt lige fra slangetæmmere og aber til smukke lamper og farverigt træhåndværk.

Cecilie Svendsen er en erfaren yogalærer med mere end 600 timers krediteret træning og med tusindvis af timers undervisnings erfaring. Udover at undervise i yoga giver Cecilie yoga terapi sessioner til folk med stress, depression, angst mm. Hun er Ejer af Up Dog Yoga på Amager,København.

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/udy---marokko-2017

 

 


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger