Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Astanga yoga INTRO med Jens-Henrik @ YOGAMUDRA Østerbro

Arrangør:YOGAMUDRA
Placering:København
Fra:23/4/2017 kl. 13:30
Til:23/4/2017 kl. 15:30
Antal visninger:127

Kom til Astanga yoga INTRO med Jens-Henrik søndag 23. april 2017 i Ryesgade 106 2. sal, 2100 København Ø - og gå hjem varm og med solskin indeni! :-)

HVAD ER DET?
Astanga Intro er et 2-timers kursus, som du er velkommen til at tage én eller efter behov flere gange.

På Astanga Intro får du den bedste introduktion til, hvordan yoga undervises hos os! Du får gode, basale færdigheder i forhold til åndedræt og stillinger med god 'alignment', som gavner dig på alle andre yogaklasser, inkl. Hatha og Iyengar yogaklasserne. 

Vi har særligt fokus på ujjayi åndedræt, solhilsnerne og udvalgte stående stillinger fra Astanga vinyasa yoga. Derfor er kurset selvfølgelig et 'must' for dig, som ikke har prøvet Astanga vinyasa yoga før, og som gerne vil i gang med denne dynamiske yogaform.

Astanga vinyasa yoga deler også mange stillinger med Iyengar og Hatha yoga. Derfor må du gerne deltage på Astanga Intro, selvom du planlægger at fortsætte og/eller supplere med disse andre yogaformer hos os sidenhen.

- På Astanga Intro-klasserne hører vi ofte elever konstatere, at sådan har jeg aldrig fået forklaret stillingen (eller åndedrættet) før, men nu giver det jo mening!. Derfor er du også meget velkommen til Astanga Intro, selvom du har prøvet Astanga vinyasa yoga før et andet sted. Bare kom med en åben indstilling og sug til dig!

Hos YOGAMUDRA lægger vi vægt på sikkerhed i stillingerne (kaldet god alignment), så du ikke gør skade på dig selv. Og vi lægger vægt på, at alle stillinger kan tilpasses individuelle behov - praksissen skal passe til dig og ikke omvendt.

Hvis du er gravid, skal du dog ikke melde dig til Astanga Intro. Astanga vinyasa yoga er ikke velegnet for begyndere under graviditet. Læs mere her: http://www.yogamudra.dk/Yoga_og_graviditet

HVAD KOSTER DET?
Forhåndstilmelding kræves. Prisen afhænger af, om du allerede har et medlemskab hos os, om du køber et på dagen, eller klassen 'bare' skal være en smagsprøve. Se http://www.yogamudra.dk/Klasser/Astanga_Introfor detaljer.

HVEM ER JENS-HENRIK?
Jens-Henrik er rutineret Astanga yoga udøver og har undervist hos os siden 2012. Læs mere her: http://www.yogamudra.dk/Jens-Henrik_Bak_Hansen

Vi glæder os til at have dig med! :-)


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger