Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Mindful Yoga og Katamaran Retreat på San Blas Islands i Panama | 17. - 24. februar 2018

Arrangør:Munonne - Bodysence ved Elsebeth Skou
Placering:San Blas, Panama
Fra:17/2/2018 kl. 08:00
Til:24/2/2018 kl. 10:00
Antal visninger:389

Bodysence og FabSafaris inviterer dig til at komme med og få boostet din energi, på en caribisk  luksus ferie i februar med yoga, anti stress, sol og afslapning. Få en digital detox og nyd et romantisk break med din partner, eller bare en pause fra hverdagen med en god ven/veninde.
 
Deltag i en 8 dages meditation og yoga retreat i smukke  og naturlige omgivelser på  de uopdagede, smukke og tropiske palmeøer på San Blas Islands i Panama.

Vi skal bo på en katamaran båd (max. 6 personer) med helpension. Vi sejler rundt til de forskellige  øer og laver yoga/meditations klasser lige der på stranden. De fleste øer består af kokospalmer og strand. San Blas har noget af det bedst bevarede koralrev i verden til at snorkle, svømme, sole, læse eller bare at tage det smukke landskab ind i dit sind og blive ladet op til resten af året. Der vil være masser af tid til bare at være, tage en pause fra den travle hverdag, telefon og mails. 

Af andre anbefalelsesværdige steder er: El Boquete, El Valle, Las Perlas -Isla Contadora, Boca del Toros, Isla Coiba, Gamboa Rainforest resort, Lake Gatun, Panama kanalen.

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/bas---panama-feb-2018


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger