Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga, hvalsafari og katamaran retreat på Las Perlas øerne i Panama | 23. - 30. september 2017

Arrangør:Munonne - Bodysence ved Elsebeth Skou
Placering:Las Perlas, Panama
Fra:23/9/2017 kl. 08:00
Til:30/9/2017 kl. 10:00
Antal visninger:354

Bodysence og FabSafaris inviterer dig til at komme med og få boostet din energi, gennem mødet med hvaler i stillehavet. En ren luksus ferie med yoga, anti stress, sol og afslapning. Tag en digital detox og nyd et romantisk break med din partner, eller bare en pause fra hverdagen med en god ven/veninde.
 
Deltag i en 8 dages meditation og yoga retreat i smukke  og naturlige omgivelser på  de uopdagede, smukke og tropiske palmeøer Las Perlas i Stillehavet i Panama.

Vi skal bo på en katamaran båd (max. 6 personer) med helpension.. På Las Perlas er der mulighed for at møde pukkelhvaler, delfiner, rokker og meget andet. Lad op til vinteren ved at snorkle, svømme, sole, læse eller bare at tage det smukke landskab  og dyreliv ind i dit sind og blive ladet op til resten af året. Der vil være masser af tid til bare at være, tage en pause fra den travle hverdag, telefon og mails. 

Af andre anbefalelsesværdige steder er: El Boquete, El Valle, Las Perlas -Isla Contadora, Boca del Toros, Isla Coiba, Gamboa Rainforest resort, Lake Gatun, Panama kanalen.

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/bas---perlas-panama-2017


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet