Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

YOGA RETREAT TIL SYD SPANIEN

Arrangør:www.yogamoves.dk v. Carina Saatterup
Placering:FRIGILIANA
Fra:30/9/2017 kl. 16:00
Til:6/10/2017 kl. 10:00
Antal visninger:381

Frigiliana danner de idylliske rammer om 6 dage, hvor du bliver forkælet med min. 22 timers yoga i et mix af Hatha, Vinyasa, Yin og Restorativ yoga.

 

Vi bor i en af Spaniens smukkeste små bjerglandsbyer med en enestående udsigt til Middelhavet og bjergene. Maden er sund, lækker og inspireret af lokalområdet.

Undervisningen foregår udendørs på terrassen morgen og eftermiddag, med mulighed for fri leg om aftenen.

Der vil være en turnus ordning ( karma yoga ordning ) hvor vi hver i sær hjælper til med tilberedningen af maden en til to gange i løbet af ugen. Tanken er, at kunne få en unik chance, for at få indblik i lækre lokale retters tilberedning og i det hele taget at komme hinanden ved på en sjov og hyggelig måde :-)

Lad batterierne op i sydens sol og varme, langt væk fra Danmarks regnvåde, blæsende og mørke efterår.

På retreatet får du rig mulighed for at slappe af, nyde dejligt selskab, de smukke omgivelser, og endvidere at fordybe dig i yogaens forunderlige og fantastiske verden.

 

UNDERVISNING / UNDERVISER

Der vil være to klasser dagligt. En morgenklasse ca. kl. 8.00-9.30 og en eftermiddagsklasse ca. kl. 16.00-18.00.En eftermiddag i løbet af ugen vil vi sløjfe yogaklassen for i stedet at vandre i bjergene, tage til stranden eller på havkajaktur alt efter havd der er stemning til. Tiderne er vejledende da, vejre og evt udflugter kan være årsag til ændring af tiderne. På ankomst- og afgangsdagen er der ingen undervisning.

Jeg er som underviser, grundig og velfunderet, udogmatisk og humoristisk. Jeg tilrettelægger min undervisning ud fra mine elevers forudsætninger, og elsker at udfordre og lege. Læs mere her.

 

INDKVARTERING

Der er indkvartering på dobbelt værelser med enkeltsenge. Hvis antallet af pladser i husene gør det muligt kan det arrangeres at få eget værelse, det vil dog koste 1200 kr. ekstra.

Vi kommer til at bo i to huse (A: plads til 4. pers., B: plads til 8 pers.) som ligger 200 m fra hinanden og i gåafstand til Frigiliana ( 20 min.). Det sidst nævnte hus vil være base for yoga og fællesspisning.

Indkvartering foregår efter først til mølle princippet. Tjek husene ud via disse links:

Hus A, 4 pers.

Hus B, 8 pers.

 

FORPLEJNING

Der vil være en turnus ordning ( karma yoga ordning ) hvor vi hver i sær hjælper til med tilberedningen af maden en til to gange i løbet af ugen. Tanken er, at kunne få en unik chance, for at få indblik i lækre lokale retters tilberedning og i det hele taget at komme hinanden ved på en sjov og hyggelig måde :-) Brunch og aftensmad er inkluderet i prisen. Frokost står vi selv for og der er derfor muligt at udforske cafe livet i selve Frigiliana og badebyen Nerja. Der vil være mad i køleskabet til at lave salat og sandwich når man vælger at blive hjemme og hygge ved poolen.

 

ANKOMS - AFGANG

Ankomst lør. d. 30., afgang fre. morgen d. 6 oktober. Det er som sagt eget ansvar at booke/købe fly billetter til Malaga. Du kan evt også komme dagen før med et andet måske billiger fly og vælge en overnatning i Malaga? Husk afbestillingsforsikring!

Regn derudover med udgifter til transport frem og tilbage mellem lufthavnen og Frigiliana. På den FB side som vil blive oprettet til gruppen kan vi koordinere samkørsel og på den måde dele udgifterne.  

 

BETALING OG AFLYSNINGSPOLITIK

Tilmelding til Carina på csaatterup@gmail.com. Kurset betales senest 14 dage efter tilmelding. Beløbet indetales på: reg. 9738 Konto nr. 0003828751. Ved tilmelding angiv også telefon nr.

Ved afmelding tilbagebetales det indbetalte beløb ikke, med mindre vi finder en der vil overtage din plads.

Håber at se dig i sydens sol og varme :-)

Mange hilsner

Carina Cecilia Saatterup


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet