Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Relax n'renew med restorativ YIN YOGA med Ann @ YOGAMUDRA Christianshavn

Arrangør:YOGAMUDRA
Placering:København
Fra:3/6/2017 kl. 14:00
Til:3/6/2017 kl. 16:30
Antal visninger:150

https://www.yogamudra.dk/Begivenheder/Yin_yoga_workshop_med_Ann__juni_2017

Få et velfortjent hvil og mærk jordforbindelsen med denne restorative Yin yoga workshop og bliv klar til sommerens mange aktiviteter. Bemærk: Antallet af pladser er begrænset og afsættes efter først-til-mølle princippet! Undervises på dansk. 

TID: 3. juni 2017
STED: YOGAMUDRA Christianshavn, Strandgade 36 D 2. sal, 1401 København K

OM DENNE WORKSHOP
--- Rest n'renew med restorativ yin yoga ---
Konsekvensen af at leve i en højhastighedskultur som vores er, at mange af os oplever, at vi bliver udmattede, har svært ved at sove og alt for ofte glemmer at tage os af os selv. At gøre plads til at komme ned i tempo og opleve dyb hvile er derfor et vigtigt skridt til at få genoprettet den tabte energi og skabe egenomsorg. En af de mest effektive metoder til at genvinde den tabte energi er restorativ yoga.

Restorativ yoga skaber balance i nervesystemet og virker terapeutisk, idet kroppen får lov til at komme ind i en tilstand af dyb hvile og afstresning både fysisk og mentalt. Undervejs vil kroppen være støttet af yogapøller, blokke og tæpper.

Medbring ekstra lag af varmt tøj og strømper. 

OM YIN YOGA
Yin yoga er kendetegnet ved at være en mindful/nærværende praksis, som er beroligende for bl.a. nervesystemet, de indre organer, skaber smidighed og fleksibilitet i bindevævet, og derfor er denne yogaform et godt supplement til de mere aktive former for yoga eller anden motion. 

Når vi holder de siddende eller liggende stillinger i længere tid (3-5 min.), giver det en unik mulighed for at slippe musklernes spændinger og strække leddene på en blid måde, således at genopbygning og restitution kan ske. Resultatet bliver bl.a. en markant større smidighed, og samtidig får vi mulighed for at slippe de affaldsstoffer, der kunne være ophobet i kroppen. Derudover skaber Yin yoga afstresning i krop og sind og hjælper os til at komme ind i en tilstand af ro, nærvær og dyb koncentration.

DELTAGERE
Alle er velkomne, uanset tidligere erfaring med yoga generelt eller Yin yoga specifikt. Stillingerne kan tilpasses til hver enkelt deltager.

OM ANN
Ann underviser fast hos os, og du kan læse mere om hende på http://www.yogamudra.dk/Ann_Benedikte_Hansen.

BOOKING
For at booke en plads: klik på LOG IND i menuen på http://www.yogamudra.dk/, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser, http://www.yogamudra.dk/Priser, og book/køb workshoppen. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling. 

INDKVARTERING
Hoteller, vandrehjem, bed & breakfast og privat indkvartering er tilgængelig over hele København. For mere information: http://www.yogamudra.dk/Logi_under_workshops.


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger