Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

YIN Bhakti workshop med Lill og co. @ YOGAMUDRA Østerbro

Arrangør:YOGAMUDRA
Placering:København
Fra:9/6/2017 kl. 19:00
Til:9/6/2017 kl. 21:00
Antal visninger:197

https://www.yogamudra.dk/Begivenheder/Yin_Bhakti_workshop_med_Lill_og_co___juni_2017

TID: 9. juni 2017 kl. 19:00-21:00
STED: YOGAMUDRA Østerbro, Ryesgade 106 2. sal, 2100 København Ø 

Bemærk: Antallet af pladser er begrænset og afsættes efter først-til-mølle princippet! Undervises på dansk. 

DELTAGERE
Alle kan deltage i denne workshop, uanset erfaring med Yin yoga, Bhakti yoga og kirtan.

WORKSHOP BESKRIVELSE
En unik og særligt skøn workshop med sang i hjertet, til hjertet, fra hjertet - og med masser af god energi. Mens Lill guider en blid sekvens af Yin yoga stillinger, lader Christina og Niels deres musik og mantrasang flyde gennem lokalet til at hjælpe dig på vej - dybere ind i stillingerne, dybere ind i hjertet, dybere ind i enheden med dig selv og med verden. Netop som det er yogaens formål. Den sidste halve time leder Christina en klassisk call-and-response kirtan, dvs. chanting af mantraer til musik. Du behøver hverken at kende mantraerne eller være god til at synge! Det er hjertet, glæden og oplevelsen, det handler om.

Bhakti yoga er hjertets yoga, og kirtan er, når man spiller og synger mantraer for at åbne hjertet og dele glæden ved livet. Det er et dejligt match til Yin yogaens lange, passive stræk, som arbejder dybt i kroppens bindevæv (fascia) og både styrker og blødgør kroppen. De lange stræk virker beroligende på nervesystemet, lader krop og sind slippe unødige spændinger og frigør energi - til livet og til hjertet.

OM LILL PALMBLAD
Lill underviser fast hos os, og du kan læse mere om hende her: https://www.yogamudra.dk//Lill_Palmblad. Hun er foruden yogalærer og mindfulnessinstruktør også erhvervspsykolog og arbejder blandt andet med arbejdsmiljø og ledelse.


OM CHRISTINA OG NIELS LEGÊNE
Christina og Niels formidler kirtan på en smuk og jordnær måde, hvor der er plads til alle.

BOOKING
For at booke en plads: klik på LOG IND i menuen på http://www.yogamudra.dk/, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser, http://www.yogamudra.dk/Priser, og book/køb workshoppen. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling. 

INDKVARTERING
Hoteller, vandrehjem, bed & breakfast og privat indkvartering er tilgængelig over hele København. For mere information: http://www.yogamudra.dk/Logi_under_workshops.


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger