Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Living Yolates Workshop

Arrangør:Yoga Lotus CPH
Placering:Nykøbing F
Fra:5/6/2017 kl. 10:00
Til:5/6/2017 kl. 12:00
Antal visninger:157

Forkæl dig selv med 2 timers lækker træning og nærende øvelser. En kickstart til dit forår🍀

Living Yolates er en holistisk træningsform, som kombinerer Yoga/pilates/dans, som hjælper dig til at give slip på unødige bekymringer og spænding, støtter dig i at komme ned i kroppen, skabe flow, styrke, smidighed og give plads til ny energi 🌟🌟

Vi starter med grounding, meditation og åndedrætsøvelser, opvarmende ledarbejde og videre ind i juicy og forløsende danseøvelser til lækker musik. Vi smager på yoga og pilates, får renset ud og tonet kroppen. Vi slutter i afspænding. 
Ingen forudgående kendskab nødvendig. 

Vi låner SOSU skolens sal, på Vestenborg Allé 78, 4800 Nykøbing F.

Tilmelding: indbetaling af 200 kr. via mobilepay 40541737.

Jeg glæder mig til at se jer 🌟🌟🌟

Kærlig hilsen Helle

Om mig: Jeg hedder Helle Frederiksen, er uddannet pædagog (2003) og cert. yogalærer fra Yogamudra Copenhagen (2012), samt uddannet børneyogalærer fra LilleYogaHus (2013), begge yogauddannelser er godkendt af Yoga Alliance. I 2017 har jeg taget uddannelsen Living Yolates Instruktør, som er en holistisk bevægelsesuddannelse, som kombinerer yoga, pilates og dans med mentale øvelser. Derudover er jeg uddannet narrativ coach.
Jeg har selv dyrket Ashtanga Vinyasa Yoga og Hatha Yoga i en del år. Jeg har danset hele min barndom og ungdom, og det er derfor en stor glæde at finde tilbage til min egen krops frie bevægelse og visdom, og jeg elsker den glæde og frihed der ligger i dansen. I min undervisning bliver det alt sammen blandet i et mix af nøje udvalgt, lækker musik.


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet