Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 52639098

Hormon yoga workshop

Arrangør:Balancekompagniet, Pernille Fournais
Placering:Hørsholm
Fra:7/7/2017 kl. 09:00
Til:8/7/2017 kl. 13:00
Antal visninger:275

Hårtab, hedeture og humørsvingninger...Hormon-yoga kan være kuren. Lær det på workshoppen fredag den 7. juli kl. 9 - 13 samt lørdag den 8. juli kl. 9-13. Begge dage inklusiv.

Sted: Balancekompagniet i Hørsholm, Gl. Hovedgade 6C. 
Idyllisk og fredfyldt beliggende lige et stenkast bag Hørsholm kirke.

En tidligere udtalelse: 
Oplevelsen af energiskiftet i min krop, og at jeg havde en mere ”direkte kontakt” med mit underliv. En oplevelse af at få bekræftet at overgangsalderen ikke (kun) er til besvær, men i den grad også er fyldt med gaver, anvendelig visdom, indsigt og vejen til fornyelse og fornøjelse...Og dejlige lokaler, skønt at der ikke var p-afgift., Nina Schiøtz, psykoterapeut

Pris & tilmelding: 1.600 kr. inklusiv frugt, snacks, te, og illustrativ manual lige til at bruge derhjemme. Du får også guidede afspændinger lige til downloading. 

Vil du vide mere: 
Læs meget mere om hormon yoga på www.balancekompagniet.dk 

Vil du med: 
Send en mail til Pernille på fournais@balancekompagniet.dk eller ring 26 66 24 20. 

Hvem er underviser Pernille Fournais
51 år. Eksamineret Hormon yoga therapist af Dinah Rodrigues, vinyasa yogalærer, efteruddannet inden for Shakti yoga med specialisering overgangsalderen, psykoterapeut MPF, certificeret mindfulness instruktør og cand.merc. Ejer af Balancekompagniet.

Lidt mere om hormon yoga:
Selve programmet tager kun 20-30 minutter at udføre, når du har opnået rutinen. Det består af opvarmningsøvelser, specielle Hormon Yoga-øvelser, åndedrætsøvelser (pranayama), meditations- og visualiseringsteknikker. Det bygger på hatha yoga, kundalini yoga og tibetanske energiteknikker. Når du som kvinde praktiserer Hormon Yoga regelmæssigt, kan kroppen helt naturligt lindre og meget ofte helt afhjælpe hormonelt betingede symptomer i forbindelse med overgangsalderen såsom hedeture, søvnløshed, humørsvingninger, tørhed i vagina, ledsmerter, migræne, for kraftige eller for svage blødninger og vægtøgning. Effekten indtræder allerede efter ganske få ugers praksis og er ligefrem proportionalt med din egen indsats. Du vil løbende få mulighed for genopfriskning hos Pernille. I undervisningen indgår også undervisning i visdom og intelligensen bagom kvinders cyklus og hvordan overgangsalderen kan være vejen ind til visdomsalderen. Der vil indgå restorative stillinger som er gode til afstressning og specielt velegnet til kvinder på vej ind, under eller efter overgangsalderen. 

Ophavskvinden til dette hormon-yogasystem er brasilianske Dinah Rodrigues, som i en alder af sine 88 år stadig selv eksaminerer og certificerer nye instruktører inden for Hormon Yoga Terapi. Deriblandt mig. Dinah Rodrigues har via et omfattende forskningsarbejde i samarbejde med bl.a. læger, vise mænd i Indien og Tibet og fysioterapeuter udviklet de enkelte yogaøvelser over en periode på mere end 20 år, så de giver den optimale og ønskede effekt. Hun er selv levende reklame søjle for sit system

Vær opmærksom på at hormonyoga ikke anbefales, hvis du f.eks. har eller tidligere har haft hormonelt betinget brystkræft eller andre hormonrelaterede kræftsygdomme, er gravid, har store myomer i livmoderen, svær endometriose eller væsentlige hjerteproblemer eller svære psykiatriske diagnoser. Hvis du er i tvivl, om du kan deltage i workshoppen, så ring til mig på 26 66 24 20 før du melder dig til.

 


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet