Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Detox-weekend - tre dage med saftfaste og yoga

Arrangør:Aalborg Yogastudio
Placering:Aalborg
Fra:18/8/2017 kl. 18:30
Til:20/8/2017 kl. 13:00
Antal visninger:339

Boost dig selv klar til efteråret med tre dages saftfaste og masser af yoga. Alle celler i din krop vil elske det. Forløbet består af fire dages nedtrapning, hvor du forbereder kroppen. Herefter tre dage med frugt- og grøntsagssaft. Efter saftfasten følger fire dages optrapning, der sikrer en blid overgang mellem fasten og almindelig kost igen. Du får tilsendt retningslinjer for forløbet på mail på forhånd, så det er superlet at gå til.

Faste er en ældgammel tradition, der kan spores langt tilbage i de fleste gamle kulturer. Formålet er at frigøre og slippe affaldsstoffer på alle niveauer – fysisk, mentalt og åndeligt. Forløbet aflaster kroppen og giver den ro til at rense ud. Det er stærkt revitaliserende og hjælper med at forebygge og helbrede ubalancer.

Saftfasten bliver kombineret med dejlig, genopbyggende yoga, vejrtrækningsøvelser, afspænding og meditation. Det booster dit energiniveau og hjælper dig med at lagre ny, frisk energi. I det hele taget gør yogaen, at saftfasten bliver lettere og sjovere. Du føler dig opløftet, og mentalt bliver du styrket til at holde fasten alle tre dage.

Yogaens bevægelse, stræk og twist, dybe vejrtrækning og åndedrætsøvelser speeder udrensningsprocessen op, og affaldsstofferne passerer hurtigere gennem kroppen. Dit immunforsvar styrkes. Vi arbejder særligt med blodcirkulation, fordøjelsessystem og lymfesystem. Yogaen er rolig og restorativ frem for dynamisk. Det hjælper til at slippe stressen i vores system. De dybe afspændinger gør, at det helende, parasympatiske nervesystem tager over og hjælper kroppen med at rense og genopbygge sig selv.

Det er et godt tidspunkt at slippe gamle vaner, rutiner og mønstre, der ikke længere tjener dig. Forløbet kan hjælpe med at ændre uhensigtsmæssige spisevaner, reducere indtaget af sukker og kaffe, balancere vægten op eller ned og i det hele taget bringe mere bevidsthed om kropsopfattelse og kost.

Detoxdagene inviterer dig til at vende blikket indad og slippe fokus ud i verden, lytte til din egen stemme og forbinde dig til din intuition og højere intelligens. Vi arbejder med at skabe mentalt ro og skrue ned for den evige tankestøj. Det skaber plads for nye muligheder og i det hele taget plads til dig selv.

  • Forløbet handler ikke om at lytte til andres sandhed om kost og krop, men om at følge din egen.
  • Forløbet handler ikke om at igangsætte nye kostregler og restriktive reguleringer, men om at eksperimentere selv og træne at spørge, mærke og lytte til egne behov.

Hvem er det for? 

Detoxdagene er for både mænd og kvinder. Alle er velkomne. Du behøver ikke at have fastet før. Yogastillingerne tilpasses alle niveauer. Vi deler erfaringer og spørgsmål under fasten. Har du helbredsmæssige udfordringer, så spørg din læge på forhånd, om en saftfaste er en god ide for dig.

Hvornår er det? 

Vi mødes til yoga, vejrtrækningsøvelser, meditation og afspænding disse dage:

Fredag 18. august kl. 18.30 – ca. 20.45
Lørdag 19. august kl. 10.00 - ca. 13.00
Søndag 20. august kl. 10.00 – ca. 13.00

Hvad kræver det af dig?

De tre dage står menuen på frugt- og grøntsagssaft, smoothies, urtete og vand. Intet andet. Du laver selv dine juicer eller kan købe dem. Det kræver lidt planlægning før og efter. Du får retningslinjer for fasten + op- og nedtrapning sendt på mail på forhånd, så du ved, hvordan du skal forberede dig.

Det er en god ide at planlægge detoxdagene som et lille miniretreat for dig selv. Undgå aftaler i løbet af weekenden og sørg generelt for at få masser af hvile og skab ro omkring dig. Gå en tur i skoven, tag til vandet og få frisk luft. Vær god ved dig selv, og gå tidligt i seng.

Det praktiske:

Instruktør: Christina Hernvig
Sted: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18, 2. sal, 9000 Aalborg
Pris:                            1.475 kr.

Tilmeldingsfrist:          Fredag den 17. juli 2017 (minimum 6 deltagere)

Tilmelding:                  Send en mail til mail@aalborgyogastudio.dk, og indbetal samtidig de
1.475 kr. til konto i Merkur Andelskasse: Reg. 8401, kto. 1250622 for at sikre dig pladsen. Husk at angive navn samt ”Detox”. Tilmeldingen er bindende.

Medio juli (og efter modtagelse af din betaling) sender Christina retningslinjerne til dig på mail. Under hele forløbet står Christina til rådighed, hvis der opstår spørgsmål. Alle deltagere er også velkomne til en 30-minutters telefonsamtale med Christina før, under eller efter saftfasten.
Christina har følgende kontaktdata: Tlf. 61687810 eller christina@christinahernvig.com.             

 


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger